De joi, 28 noiembrie, sunt la cel mai înalt summit întâlnire la nivel înalt conferinţă Social Media Summit Snow Camp din ţară, da? Organizată de Revista Biz, la Pârâul Rece (şi acolo chiar e rece!), împreună cu puzderie de companii, bloggeri, piarişti, chelneri, marketing şi social media manajeri şi chiar şi gropari.

Dacă nu aţi auzit de Social Media Summit-urile organizate de Revista Biz şi de satrapa ei Marta Frumuşelu, apăi aflaţi că este cel mai miştoc eveniment organizat în online – după umila mea părere şi maxima mea plăcere. Se ţin discursuri, se arată rapoarte şi prezentări în Power Point, se cântă karaoke, se fac glume, bancuri şi snoave şi anecdote (unele chiar reuşite), dar se şi munceşte, se fură know how ceva de speriat, ce mai – distracţie şi muncă 2 în 1.

Dacă eşti blogger şi te pasionează domeniul promovării prin Social Media, atunci stai cu ochii pe eveniment, pentru că ai ce învăţa.

Dacă eşti companie care vrea să iasă din rotiţa hamsterului TV-radio-outdoor, apăi aici dezbaţi şi abecedarul, şi masterul. Cu studii de caz, workshopuri şi tăt felul.

Dacă nu ai citit postarea asta a lui Chinezului, apăi dă click AICI cu încredere.

Dacă vrei să ştii programul, apăi iaca aci, no, cum stau lucrurile.

Șponsori:

2013_11_25_12_30_45_Social_Media_Snow_Camp

Voi încerca să scriu pe blog şi joi, şi vineri, dar trebuie să ştiţi că iPad 2 plus WordPress = icnoranţă totală mutuală şi reciprocă, iar Steve Jobs se răsuceşte în mormânt de fiecare dată când mă loghez şi încerc să scriu o postare de pe tabletă, pentru că slobozenie la gura ta, Gropare, ce se aude; şi am încercat să car cu mine şi desktopul, dar fără succes.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Jademan Reply

    Dacă vrei desktop portabil, ia-ţi un Surface Pro! 😀 Asta, dacă nu urăşti şi tu Windows 8! 😀

  2. bihoprel Reply

    Sa stii ca vine vremea rea, paraul rece va ingheta, curentul poate se va lua, semnalul poate va cadea, caldura poate va scadea, ninsoarea poate va-ngropa, lumea in jur va tremura dar tu prevazator sa fii si dintr-o vraja vei sorbi si totu-n jur se va topi, in cald succes, vei reveni…

    Si-atunci, oricat ar vremui, vom sti si noi cine va fi mai special, pe deal, la ski…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *