Ați cerut, ați primit

Așadar:

1. Ieri am fost la un film absolut fabulos, care m-a atins la corason: Swim, despre primul om (român, de altfel) care a înotat toată Dunărea fără labe de scafandru și fără costum de neopren. Am revăzut toată Dunărea mea dragă prin periplul unui om fabulos (numit – fără glumă! Avram Iancu) și a unei echipe incredibile care l-a urmat, în caiace și microbuz, toată odiseea asta.

Nu știu când va intra pe ecrane sau pe TV, ce pot să vă zic este că voi vorbi cu Sabin Dorohoi, regizorul, și-l voi ajuta să ducă proiectul ăsta la cât mai mulți români și alți daci, pentru că merită! Mi-a salvat seara de joi, când aveam planificate teme cu ăsta micu’, și alergat ca nebunu’ ca să dau jos burta, dar aș revedea de încă 6 ori filmul ăsta! Pe lângă faptul că e colorat și frumos, este și inspirațional, eu chiar și folosesc cuvântul ăsta foarte rar.


JUR că unghiul pozei e greșit, nu burtica mea e mare!

2. Azi începe TIFF-ul, unde particip la invitația Staropramen (#adaugagust, #Staropramen); și înainte de asta, Dan Alexe, prietenul cel mai bun al lui Dobrovolschi și al lui Eftimie, își lansează cartea Pantere Parfumate la Cluj.

și

3. După cum vedeți, tema gropărească se află în plină schimbare, deci posibil ca uneori blogul să mai pice în comă alcoolică (nu chemați SMURD-ul, suntem profesioniști!). Deci, după cum vedeți, într-un final, am cedat insistențelor și amenințărilor voastre, și asta numai ca să fie bine și să nu vă mai aud; o singură chestie vă mai zic: tema am schimbat-o, de acord, dar nu v-apucați amu să-mi cereți și să scriu amuzant și cu umor, că asta chiar nu se poate.

Și voi, altfel, pe unde mergeți de mini-vacanță?

 

6 lovituri, dă-i și tu!