8 lovituri

 1. sweeper
  3, September, 2007 @ 10:36 pm

  Nene Radule, imi povestise Andre de tine, Da’ vaz ca esti mai ucigator ca antraxu’… Acu’ nu te supara ca nu-s coerent, da’ ma recuperez de sub birou, unde am ajuns de ras!

  Reply

 2. Groparu
  3, September, 2007 @ 10:43 pm

  Io numa atata zic:

  You can be a king or a grim reaper,
  But everybody dances with the sweeper!

  Nuz, mah, is vai de natia mea, nu vezi ce fac astia cu noi?

  Reply

 3. 10mbc
  3, September, 2007 @ 11:02 pm

  Poate practicau putin SM, ce stiti voi… Tanti nu a fost satisfacuta de situatie. Tipul era prea egoist, astfel tanti si-o bagat …. semnatura in divort. Cu alte cuvinte, daca femeile vor bataie, dati-le oameni buni!

  Reply

 4. mumuland
  4, September, 2007 @ 9:27 am

  zac ase…ca esti pa sama bolund…dai sfaturi de astea la fomei ….norok ka nai dat nr de telefon de la azociatzia aia nu die alta da cand nie mai intoarciem betzi …di la sedintza,delegatzie.fiecare cu scuza lui….rizcam sa gasim akasa ninjalai si samuraite…sau oarece luptatatoare de restling de ala …si io prefer o luptatoare reasling de jidvei… :)…ca fiecare are un razboi die dus…vb aia a poetului pilosofului,matematicianului…sau ce o hi

  deci inceteaza sa mai faci aci pe siteul tau training pt fomei cu barbatzi betzi :)..mai bine punie de organizeaza un team beatu-ning cu baitezii ca sa nie cunoastem mai binie…

  iz io ma.care io? asta : 😉

  Reply

 5. Groparu
  4, September, 2007 @ 10:03 am

  @ 10mbc: ye, mah, da’ daca vor iubire? ce ne facem?

  @ mumuland: mo, n-are cum femeile noastre sa iasa din bucatarie sh sa ceteasca ce scriu io, sh sh daca cetesc, io am invatzat doo kestii de la onor prezident romanesc: iarna nu-i ca vara; sh Romunica nu e Danemarca! Cat despre rendezvuuri prelungite de berule sh alea… stai numa sa ma scutur de munca asta care ma sugruma 😉 (ma, da’ sigur tu ej?)

  Reply

 6. 10MBC
  4, September, 2007 @ 11:18 am

  Pai le fraierim ca le dam asta pana nu mai au de ales. prectic, nu?

  Reply

 7. baghy
  4, September, 2007 @ 7:47 pm

  tot timpul ma faci sa rad.chiar nu stiu de unde le mai scoti

  Reply

 8. Andreea MKT
  7, September, 2007 @ 3:30 pm

  deci in canada

  cum pumnul consortului atinge obrazul consoartei, consoarta face tzrrr la politie si in 4 minute, nenorocitul este legat fedelesh si dus la bulau.

  pe mine ma bate barbatu in fiecare zi dar de fiecare data cand sun la politie la 112 ….e ocupat.

  Reply