Apropos de violenta in familie

Postare inspirata de Mumuland, care comenteaza la mine pe blog la postarea anterioara, sa-i fie de bine, sa fie primit sh sa mai pofteste:

Cica in Danemarca exista o asociatiune a femelelor halterofile, karateka, imblanzitoare de rinoceri, asasine de taipani sh wrestleritze cu meduze veninoase.

Deci daca onor subecta Margrethe Rasmuessen o ia in dinti de la subectul SØren Mikkelsen, onor Margrethe Rasmuessen suna la asociatie. Femelele halterofile sh karateka se infiinteaza la casa Margrethei, se mascheaza sh intra frumos inauntru, unde il prind pe dl. SØren Mikkelsen in mijlocul a tot felu’ de ocupatii masculine rusinoase, gen reparat motoreta, navigat pe Internet in kimnitza pe saituri porno gen groparu.ro sau pur si simplu dopându-se cu o berula, in timp ce echipa locala FC Odense se arde (fara blat) cu echipa rivala Arsenal Aarhus. Tantile intra inauntru de-a valma, lock on target sh fara prevenire incep sa-i care nefericitului prost-inspirat tot felu de coate, genunchi, bote de baseball sh cordoane de la sutien (care de regula is lanturi de priponit taurii din Pamplona). Pentru ca sunt tanti d-astea anti-globalizare sh pentru drepturile minoritatilor, nu fac deloc rabat, discount sau discriminare la numarul de lovituri aplicate sau la intensitatea lor. Si nici nu pleaca de acolo pana cand dl. Mikkelsen nu musca covorul cu gingiile sh isi studiaza uimit dantura risipita pe podea de la acelasi nivel – ca niste mici zaruri de os.

In alta ordine de idei: sorella mia (care de fapt e fata unei doamne) avea o colega care o cam loa in mandibula de la onor sotul domniei sale, genul de alcoolic care vedea o amenintare in orice nu seamana a sticla sau pahar plin cu chestii de la 40 grade in sus – mai ales daca acel ceva e o gura mare de femeiushca ce gaseste o voluptate diabolica sa ii arunce in fatza epitete gen “betiv ordinar”, urari de bine gen “voma-ti-ai diareile pe lueta!” sau chiar comparatii gen “iar esti bat ca un porc!” Sh nenea, fiind sh el darnic din fire, nu precupetea nici un efort in a-i astupa mashinaria de comentat; si desi se stie ca pumnul nu incape intr-o gura, el se kinuia sa isi infunde monturile la tanti intre molari.

Asta pana intr-o zi.

Ca cand o vint nenea acasa rrupt de bat (bat de incerca sa descuie broasca de la usa cu nasul sh cu limba de la pantof), tanti l-a tarat in patuc cum a putut ea mai bine (ca avea antrenament), a loat o curea d-aia sdravana, l-a legat de toate membrele alea cele mai lungi de patuc.

Si a inceput distractia.

Nici pana in ziua de azi nu se stie cu ce instrumente de tortura i-a probat rezistenta pielii sale de betiv; nici cate ore i-au trebuit ca sa isi duca la indeplinire marsava ei activitate impotriva unui om lipsit de aparare; cert e ca stiu patru chineji veniti special in delegatie de la Shenzen ca sa ia notite de la tanti, ca or zis ca tortura aia kinezeasca cu cusca de sobolani flamanzi legati de curu’ detinutului, si care sobolani rontaie din anusul nefericitului, pe viu, in sus pe intestinu gros, ii practic la fel de inofensiva ca o cură de apa minerale la Olanesti in comparatie cu mintea diabolica de femeie pornita pe vendetta.

Asa.

Si dupa bataitza asta, tanti o bagat tot ea divortz, pe motiv de violentza in familie.

Viatza e nedreapta.

8 lovituri, dă-i și tu!