Nu nunta verii, ca de fapt e nunta verisoarei.

Deci sa stiti ca toti ominii care iau Gropar la ocazie sunt cei mai:

– destepti
– becali
– sireti
– soferi.

Deci io cand discut cu tot felu de soferi ma simt asa cum ma simt io de regula cand ma cearta sefu’ si incearca sa ma impuste prin birou: umil sh prostanac. Da’ ce mi-o zis dambovitzanu’ care m-o loat la ocazie vineri merita scris:

“Bueeey, fii atent la mine-aci! Ca asa o stiu de la tataia meu, care tataia e vecinu’ sh, posibil, insusi tata meu.

Cand iti iai nevasta, ii dai pace vreo luna, doo. P-orma vii acasa aptziguit, sh ii cauti in cuarne! Asha. Ea – fiind femeie – nu va putea rezista, sh va comenta la greu. In secunda aia ii administrezi o mamaie de bataie d-aia  sora cu muartea.  P-orma – normal – adormi. Daca te scoli dimineatza sh nevasta s-o carat la ma-sa, atunci faci o cruce mare, sh zici DOAMNEEEE!!!! Multumescu-ti tie ca am scapat de lelea asta! Sh daca nevasta nu ti-o fugit de-acasa, ii ceri frumos iertare, sh cate zile mai ai tu pe planeta nu o mai atingi nici cu-o floare, veninoasa sau nu!”

La nunta, am mers la mire sh i-am zis asta. Nu o ras.

P-orma am mers la mireasa, si i-am zis “tu verisoara! arata-mi neamurile lui, ca sa ne radem de ei, ca aia is najpa si noi suntem mai meseriashi ca ei!” Nici ea n-o ras.

P-orma or vint toate neamurile mele, sa ma pijte de obraji, sa zica ca ce mare m-am facut, ca cand mai merg sa le vizitez, ca au mare nevoie de bani, sh ca cand ma insor odata? Muie, le-am zis.

A, da’ n-o venit un unchi la nunta, ca ii suparat pe tot neamu’, sh nici o matusha, care ii cam decibelă era, asa, de felu’ ei. Si bine-nteles – nu or vint nici neamurile care deja or cam dat coltzu’, finca si-or dat seama ca decat sa mai stea in asa familie, mai bine moartea!

Gata. Maine am sa va zic ce am patit cu studentele care stau sub mine, sh le place!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Groparu Reply

  @ pliscu: mo, deci am revenit la kipa, da’ numa juma’ de paket de nicotina pe zi; sh cochetez din ce in ce mai serios cu clipele cand mai trag o paoza d-aia lunga! (mi-am recapatat mirosul, bueeeey!!!)

  @ baghy: mo, deci sfatu’ ala cu batut nevasta, io le-am tot zis: nu mai dati in ele ca prostii, ca LASATI URME!!!

 2. mumuland Reply

  ba dac bati nevasta nu te mai trezesti a doua zi dimineata langa ea … din motivele aztea:
  – dimi la prima ora e pro tv care filmeiaza pt stirili di la ora tinti
  -mihalelea tatu de la de n ori femeie e acolo si zace deja la tata lumea ca ce de cacat esti
  -badea ala care este bre va aparea bre sa ii zice ca vre sa va puie fatza in fatza si sai zaci di cew iai dat borsu pe nas bre
  -si curva stupizelor ce va aparea prin gaura de la poarta 5 de unde face posa….si iti va zice ca fata e sorsa lu smarandescu si ka smarandesku asta e chiar aci in studio si vre sa iti deie ceva.cam ce ai dat tu la neamuri cand teo intebat de maritis…..:))

  deci de vrei femeie de nevasta faci ase : sfat de la mumuland :

  iti aduni pretinii cei mai buni..dai de baut si ii intrebi daka e buna femeia asta.si aia kare stiu…..;)…o sa iti zica iao ba ca e buna nai vazut ce bine fhace hamor hamor hamor…la tazi in dormitorrrrrr….. han tatie pozitiile skarmasutriene…si atgunci o iei….si la propriu si la figurat …si la metamorfozat
  iz io ma.care io? asta : 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *