Anti-diabetici din Cluj, uniţi-vă!

“Bună, Gropare,

Iţi scriu din partea sanofi-aventis, o companie care lupta de multi ani impotriva diabetului. Asta am făcut anul trecut:

Îţi adresăm o rugaminte. Anul acesta “lupta” se concretizeaza într-o acţiune la Cluj, acţiune pentru care avem nevoie de ajutorul bloggerilor clujeni.

Joi, pe 9 septembrie, va avea loc “Marsul clujenilor pentru combaterea diabetului” (facebook). Cea mai mare dorinta a noastra este sa strangem cat mai multi participanti la marş. Pentru fiecare participant, Centrul Clinic de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice va primi din partea organizatorului o donaţie de 10 RON.

Avem nevoie de ajutorul tau pentru a populariza acest marş, astfel încât să avem cât mai mulţi participanţi, iar Centrul să obţină o donaţie cât mai mare. Aşa că te invităm să participi la marş, dacă poţi, şi te rugăm frumos să publici invitaţia pe blogul tau. Asteptam toti clujenii joi, la ora 19:00, in Parcul Central, pentru 30 de minute de miscare. Iar 30 de minute de miscare zilnica reduc cu 40% riscul de diabet…. (mentionez ca nu vrem sa publici numele organizatorului, ci doar sa vina cat mai multa lume).

Ne poti ajuta?”

No: ghiciţi voi amu ce i-am răspuns distinsei doamne! Dacă citiţi mesajul ăsta, deja sunteţi prea aproape.

17 lovituri, dă-i și tu!