“Bună, Gropare,

Iţi scriu din partea sanofi-aventis, o companie care lupta de multi ani impotriva diabetului. Asta am făcut anul trecut:

Îţi adresăm o rugaminte. Anul acesta “lupta” se concretizeaza într-o acţiune la Cluj, acţiune pentru care avem nevoie de ajutorul bloggerilor clujeni.

Joi, pe 9 septembrie, va avea loc “Marsul clujenilor pentru combaterea diabetului” (facebook). Cea mai mare dorinta a noastra este sa strangem cat mai multi participanti la marş. Pentru fiecare participant, Centrul Clinic de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice va primi din partea organizatorului o donaţie de 10 RON.

Avem nevoie de ajutorul tau pentru a populariza acest marş, astfel încât să avem cât mai mulţi participanţi, iar Centrul să obţină o donaţie cât mai mare. Aşa că te invităm să participi la marş, dacă poţi, şi te rugăm frumos să publici invitaţia pe blogul tau. Asteptam toti clujenii joi, la ora 19:00, in Parcul Central, pentru 30 de minute de miscare. Iar 30 de minute de miscare zilnica reduc cu 40% riscul de diabet…. (mentionez ca nu vrem sa publici numele organizatorului, ci doar sa vina cat mai multa lume).

Ne poti ajuta?”

No: ghiciţi voi amu ce i-am răspuns distinsei doamne! Dacă citiţi mesajul ăsta, deja sunteţi prea aproape.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. Serginho Reply

  Daca eram din Cluj, cu siguranta eram prezent. Ar fi foarte frumos sa mearga jumatate din oras… se strang bani pentru o cauza buna.

 2. Andrei Reply

  Va asteptam si in Constanta/ Mangalia. Felicitari organizatorilor. Daca altii nu iau initiativa, macar societatile ce au posibilitati sa sprijine ce le-a mai ramas de sprijinit.

 3. Ciprian Reply

  Insemnarea in sine a fost raspunsul. 😛
  Cam putin 10 ron/participant, organizatorul Sanofi-Aventis ar putea dona mai mult, ca industria farma chiar daca a luat-o putin pe cocoasa in 2010, in anii trecuti a fost una dintre cele mai profitabile.

 4. soopermouse Reply

  Incidental, daca nu se apuca sa ceara interzicerea E urilor, o sa marsaluiasca pana fac basici.

  Statisticile NHS zic ca diabetul era sub 1/10 inainte de E uri si 1/3 acum- in UK.
  Sorry

 5. Ioana Reply

  nu i-ai spus ca e o oferta gen spamurile cu donatiile de la AOL si Microsoft? 😀

 6. marca Reply

  in lumea civilizata au loc maratonuri anuale in luna septembrie in memoria lui terry fox. la aceste maratonuri se strang bani pentru gasirea unei solutii de vindecare a cancerului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *