Am semnat pentru susținerea USR

Așa cum v-am zis vineri, m-am luat de mânuță și m-am dus la semnat pentru userei, nicușori dani și clotilzi. Pentru oameni care nu-s politicieni, care au sau n-au charismă (șeful partidului, de exemplu, e un tocilar din ăla de-ți vine să-i ceri sanvișul și să-i faci un wedgie când îl vezi), care încă n-au învățat să-și lăbărțeze colțurile gurii în fața camerelor și nici nu par genul care să se pozeze cu prunci ca să dea bine. Plus că au mustața mai mică decât a lu’ Dragnea și chiar mai mică decât a Alinei Gorghiu.

Cum s-ar zice, am semnat pentru susținerea une noi bănzi de hoți și lipitori care să ne jupoaie, să-și voteze pensii nesimțite, să chiulească din Parlament și să omoare polițiști în timp ce străpung traficul la adăpostul girofarelor.

Toate astea, plus alte grozăvii.

Sau poate nu. Cine știe? Vom vedea.

Nu este un vot de lansare în Parlament, ci un vot care să-i ajute să candideze. Și asta pentru că partidele s-au baricadat în Casa Poporului și ne scuipă-n cap. Dacă-i votez sau nu rămâne să mă mai hotărăsc, deocamdată mi-aș dori să-i văd la grila de start.

Mno!

PS: La #cluj îi puteți găsi zilnic la Monumentul Memorandiștilor, pe Eroilor (”la clopot” sau ”la ghilotina lui Funar”). La Baia Mare, în schimb, le-au cerut și cenușa străbunicilor ca să o pună la dosar și să primească dreptul de a strânge semnături. Deci oarecum le țâțâie fundicul ălora din vechea gardă.

8 lovituri, dă-i și tu!