Așa cum v-am zis vineri, m-am luat de mânuță și m-am dus la semnat pentru userei, nicușori dani și clotilzi. Pentru oameni care nu-s politicieni, care au sau n-au charismă (șeful partidului, de exemplu, e un tocilar din ăla de-ți vine să-i ceri sanvișul și să-i faci un wedgie când îl vezi), care încă n-au învățat să-și lăbărțeze colțurile gurii în fața camerelor și nici nu par genul care să se pozeze cu prunci ca să dea bine. Plus că au mustața mai mică decât a lu’ Dragnea și chiar mai mică decât a Alinei Gorghiu.

Cum s-ar zice, am semnat pentru susținerea une noi bănzi de hoți și lipitori care să ne jupoaie, să-și voteze pensii nesimțite, să chiulească din Parlament și să omoare polițiști în timp ce străpung traficul la adăpostul girofarelor.

Toate astea, plus alte grozăvii.

Sau poate nu. Cine știe? Vom vedea.

Nu este un vot de lansare în Parlament, ci un vot care să-i ajute să candideze. Și asta pentru că partidele s-au baricadat în Casa Poporului și ne scuipă-n cap. Dacă-i votez sau nu rămâne să mă mai hotărăsc, deocamdată mi-aș dori să-i văd la grila de start.

Mno!

PS: La #cluj îi puteți găsi zilnic la Monumentul Memorandiștilor, pe Eroilor (”la clopot” sau ”la ghilotina lui Funar”). La Baia Mare, în schimb, le-au cerut și cenușa străbunicilor ca să o pună la dosar și să primească dreptul de a strânge semnături. Deci oarecum le țâțâie fundicul ălora din vechea gardă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  La cum cere semnaturi a ajuns acest Nicusor sa semene cu Fat Frumos din poveste.Ala pe care calul il cara( ca el nu stie unde trebe sa ajunga),prietenii rezolva ghicitorile,animalele il avertizeaza de primejdii,pasarile ii aduc apa.El numa se lupta (eventual prin studiori tv).
  Sa o lase in fata pe dna Clotilde,nu de alta,dar a avut niste rezultate la alegerile locale.

 2. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Am spus _sa o scoatem in fata,nu sa o facem sefa.

 3. Florin Reply

  Da, mai bine sa ia tara Clotilde si chiar Soros decat sa o fure Dragnea in continuare.

 4. Cazare Reply

  Bai am si eu o intrebare. Stiti cumva de ce a avut Clotilde rezultate bune la ultimele alegeri? Credeti ca din toti cei care au votat-o o cunosteau mai multi de doi? Sicer!

 5. alunelu Reply

  Am semnat si am strans vreo 15 semnaturi, ceea ce va doresc si dvs.

 6. mac gregor Reply

  A… gropare… de semnat am semnat io.

  Dar tu, la nivel… la ce blog… la ce notorietate… , trebuia sa faci ceva mai mult, daca ma intelegi.

  Ca de semnat… asta pot si io.

 7. Bebelus Reply

  Si eu am semnat. Ce avem de pierdut la cat rau au facut partidele clasice ? Faptul ca asa multi tineri se implica acum fara beneficii imediate in campania lui nu poate sa fie decat un lucru bun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *