Hădean, Mugur Pop, Cumințenia, USR și câteva caritabile faine

1. Weekendul ăsta știu pe ce pun mâna! Pe 24 de centimetri. Se poate comanda de aici.

hadean
Barba de dac, însă, nu se poate cumpăra

2. Sâmbătă, 1 octombrie, Mugur Pop (cunoscut drept cel mai fain om de pe planetă) găzduiește Ziua Interacțiunii om-animal UBB-USAMV CN, la ferma Descoperă Natura de pe Valea Gârbăului de lângă Cluj. Din program:

  • Horseback Archery – proiect în care tinerii vor trage cu arcul de pe cal (!!!);
  • Școala Naturii – proiect axat pe interpretarea naturii (floră, faună, interacțiunea omului cu natura);
  • Călare în Carpați – pregătirea cailor, a călăreților și a logisticii pentru traseele de turism ecvestru.
  • Lost in the woods – tinerii vor învăța cum să petreacă o noapte în hamac în pădure, fără a lăsa urme de foc sau deșeuri.


La calul lui te poți uita, dar la barba lui de dac, ba!

PS: Hădean gătește ceaun seara acolo, în pădure. Hahaaa!

3. Am donat niște bani la această acțiune caritabilă.

4. Prietenul meu Zolty se zbate de ceva vreme să strângă bani pentru a dona cărucioare electrice persoanelor cu handicap. Voi pune umărul cât de mult pot și vă rog și pe voi să o faceți!

5. Am promis că nu vom câștiga nici un premiu al criticii cu filmul Usturoi, pentru că nu am recomandat nimănui cu mâna pe inimă vreun film românesc premiat. Dar, fără știința noastră, am fost nominalizați la Game of Tribes (eveniment pe care îl va prezenta un blogger). No, ce să mai zici? PS: Nominalizarea este pe marketing, nu pe film; filmul oricum rulează.

6. Am donat pentru Cumințenie. Mi-am făcut și ambasadă ca să vă pun și pe voi să donați, pentru că nesimțiții de ruși au dat-o cu ”am venit la voi în casă, v-am furat, violat, bătut și umilit; dar v-am și reparat geamul, că era crăpat. Deci trebuie să ne fiți recunoscători!” Dacă vrei să intri în ambasada mea, doneaza 2 euro prin SMS la 8833 (cu textul “Brâncuși”) și postează screenshot-ul pe Facebook cu hashtagurile #AmbasadaLuiBazavan #maitarecarusia.

ambasada-lui-bazavan

7. Și, pentru că am dat-o pe politic, astăzi mă duc să semnez pentru USR (Uniunea Salvați România). Nu adeziune, ci sprijin ca să poată candida la alegeri. Fac asta pentru că am încredere în Bob Rădulescu de la Epic Show și în Radu Boloveschi, cel mai angajat om pe care-l cunosc.

Mno! Haideți, avem mult de lucru cu țara asta!

5 lovituri, dă-i și tu!