Acest șampon te va ajuta să scapi de nebuni. Definitiv

– Mă, da’ nu mai pot!
– Ce-i, tu nevastă?

Nevasta lucra la primăria unui oraș mare, la departamentul juridic. Se ocupa de plângerile cetățenilor. Practic, jobul ăsta a apărut ca pedeapsă pentru naziștii neprinși de Mossad care trebuiau cumva sancționați după reîncarnare. Pentru cei care se înghesuie intenționat în autobuze sau pentru cei care convoacă ședințe interminabile după care nu rămâi cu nimic!
Sedinta lunga si inutila
Deși, ședințele lungi și inutile îi pot ajuta pe angajați să-și descopere talente plastice nebănuite! (această operă de artă modernă a fost făcută – exact! – în timpul unei ședințe)

– Deci? Ce ai pățit?
– Mă, deci nu mai suport… avem unu’… nebun! Nebun cu acte-n regulă!
– Mno! Da’ ce-i trebuie?
– Păi vine și face o cerere pe zi. O cerere pe zi!
– Și ce vrea?
Să-i scoatem noi, primăria, cipurile pe care i le-o băgat extratereștrii în cap!!!
– HAHAHAAA…
– Nu râde, că nu e de râs! Și eu îi redactez în fiecare zi același răspuns, că nu îl putem ajuta, și i-l pun pe poștă… și mor cu zile! Mă îmbătrânește, uite, îmi cade părul de stres!
– Tu nevastă… ai datele nebunului?
– Ce date?
– Păi, de exemplu, numărul de telefon.
– Îl am, dar e ilegal să ți-l dau…
– Dă-l încoace! Dă-mi-l, că-l sun amu ni.

Și l-o sunat.
– Alo, domnu’…? Bună ziua.
– Alo, bună ziua, da!
– Domnu’, de la primărie vă sun, am văzut că ați depus o cerere ca să vă scoatem cipurile montate de extratereștri din creierul dvs., corect?
– Corect, da!
– No uitați cum trebuie să facem: puneți-vă la somn, și în timp ce dormiți echipa noastră va veni să vi le scoată definitiv. Veți scăpa de ele! Complet! Nu vă vor mai supăra!
– Vai, Dumnezeu să vă dea sănătate…
– Numa’ atâta vă rog, ca să nu afle extratereștrii, să nu mai spuneți nimănui despre asta. E o echipă ultrasecretă, și nu trebuie să afle extratereștrii de ea!
– Am înțeles, vai, mulțumesc…

Și o-nchis telefonul, și din ziua aia nebunul nu a mai făcut absolut nici o cerere aiuristică la primărie. Nici una, deloc, ioc, defel, mai ziceți și voi sinonime, că eu nu mai am.

13 lovituri, dă-i și tu!