Ştiţi poveştile alea frumoase cu maşini aduse din Jermanica, maşini frumoase, “e nouă, ţinută numai în garaj, o fost a unui pensionar”?

Clătiţi-vă ochii: Dacia 1300 din ’78, totul 98% original pe ea, a unui fost procuror din Cluj, ţinută în garaj, pe bune. Preţ de vânzare: 2000 de lei. Investiţie în recondiţionare: 4000 de lei. Rezultatul – de nepreţuit.

photo(10) photo(11) photo(2) photo(3) photo(4) photo(5) photo(6) photo(7) photo(8) photo(9)photo(1)

Nu m-am sincronizat cu colegul să îi fac poze şi la interior, dar mai bine, că m-ar fi durut ochii de la singurul adaos adus maşinii, un casetofon modern care, aşa cum zicea colegul, va dispărea în 2 timpi şi 3 mişcări.

Ceva mai frumos nu cred că există pe planetă; decât, poate, lacrimi de înger culese de pe petale de lotus şi făcute vin Lacrima Christi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Sergiu Reply

  “Full piele.” 🙂
  Unde mai pui ca placerea la reparatiile din curtea blocului e asigurata. Gustu’ ala de benzina care-ti ramane pe buze cand sufli in jigloarele de la carburator… Priceless! 🙂
  E vanduta sau acum isi cauta propitar?

 2. alunelu Reply

  Cred ca-i campanie pe bloguri. Pai cum, si la tine, si la Arhi, in aceeasi zi, articole despre Dacii? 😈

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ Sergiu: e vanduta deja, si noul propitar nu-si incape in piele de fericire.
  @ alunelu: LOL. Nu mai poti scrie nimica zilele astea, ca imediat lumea crede ca e campanie;)) daca era asa, textul era marcat cu (P).

 4. Sergiu Reply

  Te cred ca nu-si incape in piele de fericire. Sa-i transmiti sa ma caute cand vrea sa repare una-alta la ea, sa nu tina toate momentele astea numa’ pt el. Daca ma scotocesc bine, poate mai si gasesc un set de garnituri de carburator pt el…

 5. boemul Reply

  încă îmi pare rău că pe a lu’ taică-miu a mâncat-o rematul acum ceva ani… tot din 78 era, cu vreo două luni mai tânără ca mine.

 6. alunelu Reply

  Nu tre’ sa-mi explici mie, comentariul nu era pentru tine. In schimb o asteptam pe deea cu o replica, ca ea vede campanii si unde nu sunt…
  Ca sa comentez la subiect, vad ca ai nostalgii dupa Furia Visinie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *