Weekendul asta Crivat ne-o dus la un restaurant italienesc unde am mancat felul 1 pasta, felul 2 pasta, si am baut – normal – apa de la paste.

Crivatz o mancat ceva spada, sau peste cu spada, sau amandoua; d-na Crivatz (sarumanaaaa!) o sorbit neshte scoici cu gust de branza frantuzasca. Si o mai fost la masa Andreanum.org. Pe care a venit in Cluj si am cunoscut-o, intr-un final, da’ o vint fara Mutzunache, c-asa e filmu’.

Sincer – am fost dezamagit.

De mine, of cors. Nici macar io nu am mai ras la bancurile mele din anii ’80. Si nici Andrea, ca ea are mult intelect, de care se foloseste fara scrupule.

La un moment dat, la o masa langa noi s-o pus o gasca de italieni – stiti voi, tipul ala de italieni care vin in Romania si fac fabrici de textile si platesc cu 80 EUR/luna muncitoarele. Am vrut sa merg la ei sa-i intreb daca vopsesc cu lavabila, pun tavane false si instaleaza gresie si faianta, ca-mi trebe muncaşi pe care sa-i platesc cu 14 EUR/zi; abia m-o potolit Crivatzu, care o zis ca toti italienii sunt ca cizma cand e vorba de munca.

Plus ca am ramas ultimii din restaurant si o trebuit sa ne batem cu Camora chelnerilor care vroiau sa ne dea afara, sa merge si ei la fameliile lor.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. WhiteWolf Reply

  “…ea are mult intelect, de care se foloseste fara scrupule….”
  Asta-i cum ? De bine sau de rau ? 😛

 2. andreanum Reply

  are pe dracu intelect. Nu de la intelect era, privirea mea langurasa era asa de la curentul din tren, care a facut sa-mi infloreasca genele si sa mi se injecteze ochii, ca si cum as fi venit dupa un lung efort intelectual. Nu estem cazul. Ba eu am ris la glumele groparesti si chiar mi-a placut cu voi, mai ales ca aveam doar 70 de lei la mine si am mincat de 90 si nimeni nu s-a suparat 😀
  Da n-ati venit la concert la mine, desi va pastrasem invitatii si niste beri gratis, ca sa-mi fac loc in nobilimea clujeana. Da las ca vin din nou in august si fac io cinste cu niste pastravi la gilau.

 3. Andrei Crivat Reply

  cum bre duamna sa vin cu tine la concert, cand io munceam pe plaiuri tgmuresene la gratare si cate si mai cate beri ? a ?

 4. un fan Reply

  Curiozitate proprie: Andreanum e aceeasi cu cea care modera forumu’ lu’ Andrei Gheorghe pe vremuri? Eu eram indragostit de ea. Daca e ea, transmite-i c-o iubesc. Daca nu e ea, spune-i ca ar fi putut fi!

 5. un fan Reply

  Nu prea scriam pe forum decat foarte rar dar citeam cam tot ce se discuta pe acolo. Vroiam doar sa-ti transmit (in ca ca esti tu) un gand de bine care sper sa-ti pice bine. Cien credea ca imi voi putea exprima sentimentele pentru tine (daca esti tu) in curte la groparu’?

 6. Laura Reply

  Italienii aia platesc muncitoarele numa’ cu o mana de euro, ca barbatele lor nu se ocupa de italieni sa le plateasca mai mult, ci asteapta sa vina taticu’ de stat sa-i puna pe italieni la punct… da’ macar groparu are umpic de mila de muncitoare…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *