Sa traiasca, sa fie fericiti! Si casa de kiatra, fara eroziuni. Se-aude acolo? Bine.

Si am furat mireasa. Clar.

Si mirii aveau 2 perechi de nasi.

Si finca una din perechile de nasi erau bagati adanc in politica (fusesera in acelasi partid cu mine, in vremile in care faceam io politica! hehee, cata vreme a trecut…), am zis ca cea mai buna pedeapsa pentru nasi, ca sa-si recapete mireasa, ii sa ii ridice osanale lu’ Funar. Ghitza, stiti voi care. Care Funar ii in alalant partid, rival la primaria urbei.

Si se apuca dom’ politician sa zica la microfon bancu’ ala cu unguri, ala rasuflat. Cu statuia lu Avram Iancu de mana careia se agatza zilnic un ungur spanzurat.

Si io m-am crizat. Ca io zic ca daca e sa avem ceva cu ungurii, apai sa avem cu unguroaicele, ca acolo e rost de trântă, nu glumă!

Si am vrut sa urlu in microfon ca ioz ungur, si sa le zic bancu alalant, in care pica romanii de fraieri, ca romanii is experti in asemenea picaje: loati orice manual de istorie si o sa va podideasca plansu’, ca io am tat cetit ce or facut alti voevozi.

Da’ nu am mai primit microfonu’ inapoi, finca persoana cea mai antipatica de la nunta (vornicu’, of cors) si-o dat sama ca io nu prea am ce zice memorabil cuiva. Ceea ce e partial (99.9%) adevarat.

Da’ nu e asa un pic trist cand iti dai sama ca pana si astia, “bunii”, portocaliii, au membri intepeniti undeva in timp, prin 1992, cand daca as fi avut drept de vot as fi votat si eu cu Vadim, asa, cu mintea aia a mea necoapta care ui ce bine s-o mentinut nefolosita si la etatea mea, care este!

Buek, zise Groparu, scarbit din nou de atata politichie de 2 lei vechi. Tre’ sa inventez o putulica pentru futat politicieni care nu prea au ce cauta in universul meu groparesc, care e destul de OK, atata numa ca e axat aproape exclusiv pe sex, bere si decoltee, si craci.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. ameţitul Reply

    tare nuntă… puţulica aia, dacă o inventezi, fă-o cu multe asperităţi. De ce? Pentru că merită 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *