După cum vă ameninţam în postarea cârnat de vineri (nu-mi mai dau link), weekendul care tocmai a trecut am petrecut cu famelia şi o gaşcă veselă hăpt în Rimetea, la Piatra Secuiului. Judeţul Alba, dar nu e vina lor. Decor demenţial, de altfel.

Deci: TVDeCeii, Hădenii Denisa și Visu’, Gaben și Ramo, Emil, Zăineasca şi Mihaela şi Groparii s-au deplasat lângă Piatra Secuiului la o petrecere exclusivistă, la o pensiune superbă – Pensiunea Dr. Demeter Bela. Care te sculai dimineaţa şi te tot minunai de ce frumos poate fi! O tonă de poze sunt disponibile pe site-urile de mai sus, că au ţăcănit oamenii aparatele ca japonezii în excursie.

Lăsând la o parte berile asasinate (care ne fac mereu cinste), Boot Camp s-a dovedit a fi cea mai faină chestie de o perioadă lungă de vreme încoace. De ce zic asta? Pentru că e plină ţara de pensiuni faine, cu papa beton şi decoruri după care s-a copiat Elveţia, Austria şi munţii Himalaieni. Dar în Boot Camp ai şansa să şi rămâi cu altceva în cap, în afară de piticul ăla de dimineaţa care bate cu ciocanul în pereţii bostanului. Pentru că am asistat la:

– cursuri de copt pâine, ţinute de inegalabilul Hădean; mi-am cufundat mâinile în aluat ca în sânii… (gata, ne potolim!)
– cursuri de prim ajutor, ţinute de Sanda; (nievastă! bagă la cap, că sigur vin acasă parfumat şi iară nu ştii ce să-mi faci!)
– cursuri de Yoga, ţinute de Sanda; (aici mi-am redescoperit nişte muşchi erotici prin abdomen, că s-a lăsat cu durere plăcută ca după sex)
– cursuri de Tae-Chi, ţinute de Miki; (deci da! deci ţopăială)
– cursuri de grătărit, ţinute de inegalabilul Hădean. Care s-a autodepăşit cu chestia asta, că am halit ca porcii de cât de bune or fost grătarele şi salata aia de legume, şi dupa aia am gâfâit şi ne-am simţit bine.

Cu alte cuvinte – ceva de genul.

Gropărelul nostru a făcut senzaţie, ca de obicei, şi toată lumea s-a minunat, s-a şocat şi ne-a cerut voie să-l ţină prin braţe, şi el a salivat pe toţi, din abundenţă, semn de apreciere. Că produce mai mult salivă decât o gaşcă de văcuţe, că e rod bun din pom bun, cine zice altceva primeşte ban IP.

Am făcut şi o plimbare prin sat şi mi-am cumpărat o praştie de la un magazin de suveniruri, să aibe nievasta alta ustensilă să mă convingă să las capacul de la WC jos, mă, jos, de câte ori să-ţi tot spun? Şi am mai cumpărat şi vin de coacăze, că nievasta mea le mai trage la măsea cu asemenea licori (pentru tensiune, maică! zice ea, şi io râd, că şi io beau bere şi vinuri şi pălinci din aceleaşi motive, pentru burtă, stomac, pântec şi vintre şi pentru plăcerea mea intrinsecă). Şi şi gem de coarne. Nu, nu de cerb şi nici de bărbat înşelat, ci coarne fructe.

Per total: a fost un weekend senzaţional. Am râs cu Ganebul şi TVDeCe-ul până am făcut febră musculară la limbă, de s-o şi supărat nievasta, că ăla-i bunul familiei.

Şi: cred că apare o nouă modă la pensiuni, şi anume o tendinţă de a oferi altceva decât numai papa bun şi peisaje. Aşa că recomand echipa de mai sus (Hădean, Miki, Sanda) cu dragă inimă pentru team building-uri şi alte deplasări corporatiste, pentru că aşa ţi se pune mintea la contribuţie şi înveţi chestii. Mai multe detalii – aici.

Şi să vă mai zic una: zice nievasta “mă, meri şi schimbă-l pe Gropărelu’!” “Sigur”, zic eu, “sigur!”. Şi mi-l iau pe ăsta micu sus, în cameră, să-l lepăd de kk.

Şi în cameră mă apuc să-l schimb, şi ca să-l potolesc să nu umple pensiunea de kk i-am cântat nişte cântece porcoase, gen ăsta cu “Ce-aş bate-o pe soacra mea!”

Cromatic-Ce-as bate-o pa soacra-mea.

Şi termin repede schimbatul şi cobor cu el. Şi nievasta se uita la mine cu ochi cât capacul de la oală!

– Bă! zice ea. Cânt te mai apuci să-i cânţi lu’ ăsta micu’ de mămica mea, ai grijă să nu fie baby phone-ul pornit! Că ştii că difuzorul e la mine!!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Groparu Reply

  ..si dormit pe preş!
  (mo, tu ai fost la mine-acasă aseară, când nievastă-mea fix aşa zicea?)

 2. vladvaly Reply

  Esti cel mai haios coleg din generala! Te pup de la sighiu’

 3. Belle d”Imagination Reply

  Deci ar trebui să se dea lege împotriva denigrării soacrelor mici!
  Am zâs!

 4. mimiblonda Reply

  Asa, asa,… trebuie sa-i cultivi respectul de soacra inca din faza de pampers! Cum de nu ti-o lichit nevasta o hartie de o suta in frunte?

 5. pepe Reply

  Puteai sa arunci pe Groparel. Ca el a cantat. Ca doar baby phone ala n- avea video.

 6. omu' muncii Reply

  intr-adevar un uichend bestial….ca o respiraţie fierbinte de muiere care stă pe tine şi pufăie de plăcere pe obrazul tău! aproape la fel….da, da, da, ❗

 7. Florin Reply

  Tz-o pticat fatza ca nu te gandisi si tu la aparatu cela de ascultat coptilu 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *