1. Pe lângă cazul lui Zolty, am mai aflat de un caz nasol. Adina Buhoci, o mamă de 32 de ani cu pruncă de 1 an şi 3 luni, are “puţină” leucemie, şi are nevoie de sânge. Pentru că la noi în patrie sistemul medical e cu 25% mai la pământ decât era, nu i se fac transfuzii decât dacă altcineva donează în numele ei. Aşa că, pe lângă demersul mediatic (mai multe informaţii – la colegul Mishu, plus aici si aici), prietenii şi familia vă roagă cât se poate de fierbinte să mergeți la Centrul de Transfuzii din Cluj, de pe strada Nicolae Balcescu nr. 18 (sau la alte centre de sânge din patrie), pentru a o ajuta pe Adina. Grupa sangvina nu contează, trebuie doar să precizați faptul că donaţi pentru Adina Buhoci. În schimb veți primi o hârtie cu numele ei – care va trebui să ajungă în cutia poștală de la SC Business Logic Systems, pe strada Pitești numărul 16, Cluj-Napoca (pentru clujeni – la vreo 300 de metri de Centrul de Transfuzii). Adina are nevoie de sânge până când familia ei va reuși să strângă destui bani pentru a o transfera în Germania pentru a face o operație. Dacă donaţi şi nu puteţi strecura în cutia poştală sus-amintită hârţoaga necesară, lăsaţi un comment şi vă contactez pe mail pentru a ne înţelege asupra detaliilor.

2. Nu uitaţi de TEDX Cluj, da? Io-te ce banner şi-au tras:

Deci timpul trece, locurile dispar, deci grăbiţi-vă.

3. Acelaşi coleg Mişu, ăla de mi-o făcut site-ul, concurează la sânge împotriva altora într-un fulminant concurs pentru locul 1 la muzichie, cu trupa sa Maya. Dacă vă plac mishelismele, îl puteţi vota aici. Piesa este asta:

4. Revenind la cazul lui Zolty, de un’ să-ncep… detalii, legate mai ales de plecarea în scopuri muncitoare la el, urmează să urmeze. ÎNCĂ nu avem o estimare oficială a costului lucrărilor, lucru ce sper să se repare. Dar e foarte greu să dai de un şef de şantier care trei sferturi din zi vorbeşte la telefon. Dar noi nu ne lăsăm bătuţi, da?

Hai, sănătate;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. S Reply

  Superba melodia 🙂 o stiam de ceva timp… in sfarsit e pusa toata melodia pe youtube. felicitari pentru ce faci tu pe aici gropare. daca ora ar avea 25 de zile as dona si sange 🙁 hope i’ll make it there

 2. S Reply

  Eu am reusit sa ajung azi 😐 si m-am lovit de un refuz… se pare ca au deja prea multi donatori!

 3. Dan Reply

  bun am sa merg vineri pe la 4 si ceva sa donez .. presupu ca-i deschis la centrul de recoltare nu sti cumva daca la SC Business Logic Systems au program si dupa 5 ?

 4. Dan Reply

  aham deci sa inteleg ca daca merg la SC Business Logic Systems si cer cu nea Groparu ca am sa-i las niste harti o sa dau mana cu tine 🙂 … poate ne vedem vineri sper sa nu fie prbl cu donarea ca am citit pe undeva ca mai resping oameni din plictiseala …

 5. Groparu Reply

  La Bijnitz Logic le spui sa coboare Radu de la documentatie, nu Groparu, ca poate iti zic aia ca nu au chef de glume;))

 6. Dan Reply

  mda in stilul caracteristic romanesc donarea nu se poate face dupa ora 4 doar de la 8 la 12 si nu pot sa primesc liber .. imi pare rau ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *