Atâta fierbințeală am în mine, că mă tem să bag termometrul undeva, să nu fac bum ca Al-Baghdadi. Sunt răcit, mucos și mă dor toți mușchii ca după o ceartă cu nievasta în care tot ea a câștigat.

Așa că ne-om citi când îmi dispare șarpele ăla de desfundat toaletele din plămâni, deocamdată mi se zbate ca Greta la sedul ONU, how dare you.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Remus Reply

  ce nasol.
  imi pare rau pentru tine.
  recent am trecut printr-un episod similar.
  nici acum nu mi-am revenit complet.
  si te rog hidrateaza-te cu ceai de fructe de padure nu de hamei.

 2. Eugen Reply

  Multă sănătate! 🙂 Eu şi acum mai am ceva tuse reziduală (după o răceală/gripă/whatever care a debutat acum vreo 3 săptămâni şi ceva, iar în prima săptămână nici n-am putut scoate vreo vorbă, că s-a manifestat şi cu niscaiva laringită). Nu trece tusea asta nici cu tărie, nici cu bere, aşa că o las să dispară de la sine.

 3. Andu YY Reply

  Un coleg de-al meu a avut parte de o intamplare bizara: intr-o vara caniculara a baut o bere rece dintr-o inghititura ( 0.5 l) .
  Si a ragusit profund, nu mai avea voce de loc, altceva nu.
  A fost pe la multi doctori si nu a reusit sa-si recapete vocea. Vorbea doar in soapta.
  Dupa vreo 6 luni s-a dus pe la mama lui la un sat si acolo o vecina mai batrina l-a intrebat ce a patit. Dupa ce i-a spus ce a patit baba i-a zis, daca de la bere rece ai patit-o, atunci de la bere fiarta o sa te vindeci, Si a fiert o bere acolo pe soba, cu ma-sa si vecina, a baut-o cat de fierbinte a putut si intr-o ora vorbea normal.
  Na!

 4. costicămusulmanu Reply

  gropare…ai pus-o; fie-mea a stat 2 zile la grădiniță, cîte 2 ore și (viroză suprainfectată bacterian) dup’aia 11 zile alopital…dac-ai luat f’un crocobaur d’ăștia noi…mă repet, ai pus-o…
  așa că, sante!
  da’ amu’ io vreau să-i întreb pe co-comentatori ceva: bre, v-a cerut vreunuia groparu’ voie să se îmbolnăvească? păi d’asta-i debandadă-n țară!!! el nu știe că ăsta-i blogu’ nostru, pe care el are datoria patriotică să-l întrețină (plătească)?!
  să nu se mai întîmple, bine?
  Barna e de vină!

 5. mac gregor Reply

  Singura cura la raceala pe care o stiu eu:
  – atunci cand o simti ca vine, dar nu te-a prins inca, sa bei un ceai fierbinte de ceva planta medicinala. Orice planta cu renume anti-raceala. Dar atentie: spilul e ca ceaiul trebuie baut fierbinte-fierbinte. Nu cat sa simti ca te oparaste pe limba, dar aproape. Sa zicem cu un grad mai putin. O sa simti ca ti se da peste cap termostartul intern din cauza caldurii, si ai scapat.

  Dar acuma ca te-a prins, vitamina C si rabdare 🙂

 6. Bubu Reply

  Trece cu vitamina P. Undeva la 47 de grade e cea mai efectiva. Eventual combinata cu miere. Un litru de pruna c-o lingurita de miere. Musai 2 lingurite pe zi, ca e sanatoasa mierea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *