Stăteam ieri liniştit la cooperativă, pe balcon, şi mă uitam îndelung la ceaţă: era o vreme afară de-ţi venea să-ţi lichidezi afacerile şi datoriile din România şi să pleci în America de Sud şi să-ţi faci acolo propriul tău guvern militar.

O vreme pe jumătate la fel de groenlandeză ca şi astăzi.

Şi, în timp ce mă gândeam la nimic şi la cine va fi prim-ministru (să fie un tehnocrat? să fie din mediul de afaceri? să numesc un bugetar?), primesc un mesaj pe telefon. Ce era să fac? Îl deschid şi mă uit:

De la omul meu infiltrat în Electrica.

Mno.

Ce nu a încăput pe ecranul telefonului meu iPhone ssss (adică 4S) era răspunsul:

Mno; dacă aş fi avut între degeţele noul iPhone 5, cu ecran mai mare şi o serie de alte îmbunătăţiri, aş fi putut face un singur screenshot. Unul singur! Care iPhone 5, am aflat acuma, se lansează joi seara la Cluj, iar noi ne vom strânge, ca şi anul trecut, în faţa sediului renovat al Vodafone din piaţa Unirii joi noaptea, la ora zero, ca să ne uităm la TVDeCei cum pupă sfântul iPhone! Dacă sunteţi prin zonă şi vedeţi nişte bloggeri cum stau cu ochii lipiţi de telefoane, şi între ei un Gropar cu factura neplătită la curent, haideţi să ne spuneţi vreo două. Până atunci, iPhone 5 este disponibil la precomandă AICI.

PS: Nievasta îmi confirmă că vom plăti factura la curent înainte de privatizarea Oltchim.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Groparu Nemernic Reply

  @ Axinia Marius Adrian: lasa, manule, ca pe lumea cealalta va fi invers: or sa aiba EI bani de iPhone, si aceiasi oameni tot nu vor avea bani de curent.

 2. Blue Jade Reply

  De când a murit Steve, Apple e în cădere liberă la categoria gadget.

 3. alioja Reply

  @blue jade>> nici tu nu zici rau, dar cu aifonu or nimerit-o insa si de data asta

  @groparu>> ba, numa’ titlu’ ala si mi-ai facut dimineata. am zis ca nu mai am putere sa rad dupa ce m-am culat la 4 jumate dimineata si m-am trezit la 8. aventuri de parinte…

 4. Bula Reply

  Factura ta s-a emis cu varianta ardeleneasca:

  iFain

  Tu dai banii, ei iau aparatul
  – fara stat la coada

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *