1. PRBeta vine la Cluj – şi cu asta am zis tot. Vine pentru studenţii în comunicare şi domenii conexe, cu marsupiul plin de workshop-uri şi intership-uri, şi eu zic că e păcat ca, student fiind, PRBeta să nu cutreieri. Specialiştii care ţin cursurile sunt:

•    Alina Crancau, Online Communications Specialist la Farmec
•    Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR
•    Victor Kapra, consultant in comunicare online
•    Dragos Alexa, specialist in branding
•    Corina Saftescu, profesor asociat la facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii de Vest Timisoara
•    Razvan Baciu, owner la Compania de Online

2. Am fost din nou la radio Cluj FM, luni seara, la invitaţia lui Cristi Ivaneş, să discut despre siguranţa pe Internet împreună cu o doamnă poliţistă, o doamnă care luptă împotriva traficului de persoane umane şi o doamnă mămică feroce, de la ONG-ul Parinti Clujeni, care doreşte să schimbe lumea şi mai ales legea audio-vizualului ca să nu mai apară, în miezul desenului animat pentru copii, ditamai promo la ştirile de la ora 5, cu tâlhării, beregăţi tăiate, violuri de oameni şi băbuţe şi poate chiar animăluţe de casă nevinovate. Petiţia o puteţi semna şi voi (imediat ce aflu detalii, le public), până atunci delectaţi-vă cu înregistrarea emisiunii.

(mulţumesc, Mariean Hurduca$$h, pentru podcast)

3. Cafenoar, situată pe str. Regele Ferdinand nr. 36 din Cluj-Napoca organizează în perioada 25 octombrie-15 noiembrie 2012 o campanie de donare de carte. În cadrul acţiunii intitulată “Boabe de poveste” clujenii sunt invitaţi să aducă o carte pe care să o lase în cafenea, iar pentru acest gest vor fi răsplătiţi cu un espresso sau un espresso latte. MOCA!

4. O trupă clujeană caută tobar şi BĂSIST. Se bagă cineva? Cartianu, Turcescu…? Poate chiar Ponta…?

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. ba_laura Reply

    Ei Andreia… Ponta nu poate formula nici o propozitie simplă (ex: Ana are mere) care să nu conţina cuvântul care începe cu b-ă-s. Cred că mai degrabă diagnosticul lui e “obsesie compulsivă”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *