Bune:

Anul ăsta particip, pentru a doua oară, la Walking Month, eveniment caritabil care anul ăsta strânge bani pentru primul serviciu de taxi din țară în beneficiul persoanelor cu probleme locomotorii sau cu mijloace reduse. Al legendarilor Beard Brothers, niște hipsteri bărboși cumsecade cu suflet mai mare decât pilozitatea lor facială! Să fie primit.

Fac parte din echipa Magic 4 a lui Cristian Gog, Dan Ciulea și beard father Cornel Marian Hoza!

Împreună vom câștiga și vom fi liberi!!!

Demente:

1. O fană le-a scris un comentariu înduioșător celor de la Untold, iar Visa a făcut în așa fel încât fucking Morgan Freeman (!) îi citește mesajul și o salută. Wow! Just wow.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPba2tu-_zQ

2. De ziua Alinei zisă Zica zisă Florica de la TVDeCe, motherfucking Armin van Buuren îi urează La Mulți Ani! Băi, Zicule, ești dement, deja asta se știa, dar chiar așa…? Băi, chiar așa…?

La Mulți Ani, să trăiască fericiți ambii bloggeri! Vă dați seama că prețurile chiriilor și apartamentelor din Cluj au crescut cu 20% din cauza filmului ăstuia, nu?

și… Rele. Foarte rele.

Niște ultrași de la Universitatea Cluj dau buzna peste un eveniment privat al echipei adverse de fotbal CFR și se lasă cu bătaie. În miezul Clujului. Incalificabil, incalificabil. Ură umană în formă brută. Vedeți unde ne duc filmulețele milițienilor care incită la ură? Vedeți de ce nu mă mai uit la fotbal…?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=08Yr2GZOjgE

Ca să nu încheiem într-o notă prea nasoală… hai să ne veselim cu ce compilații de filmulețe mai fac rușii, vă rog să observați cum pescarul nu lasă firul în care-i agățată știuca nici mort!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. morbo Reply

    De aia tin io din 2003 cu cfr si in tot timpul asta ma fortez sa respect in continuare ce inseamna u pentru romanii ardeleni, in ciuda suporterilor lor. Amandoua sunt simboluri , dar prefer simbolul pozitiv Cfr, al unitatii intre ardeleni, indiferent de etnie (romani, unguri, portugheji, senegalezi, argentinieni…hopa, ultimii trei sunt colonizati de cfr, cum o colonizat regele bela sasii in ardeal :))). Tot respectul pt ce inseamna U, pt noi romanii, da’ nu ma pot asocia niciodata cu suporterii lor. Astia activi nevoie mare, ca is si altii, cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *