La 18 ani (pfuai, asta era deja în alt mileniu, băi, boomeri, băi!), imediat după bacalaureatul luat cu media 8.49 (și asta pentru că o proafă de română a vrut neaparat să-mi dea o lecție la oral) (nu vă gândiți la prostii!), mi-am îndreptat nasul. Aveam o strâmbătură de sept de manual, respiram chinuit pe o singură nară, și mama m-a dus la cel mai bun ORL-ist din Sibiu, un medic militar care a făcut o operă de artă din bornăul bloggerului.

Tare frumos mi-s acum, cu nasul despart! ”Cum numa-n vis/Un blogger se arată”.

La câteva zeci de ani distanță, ca urmare a unei copilării pline de sărituri, zburdălnicii și pălituri, Gropărelul va trece prin aceeași procedură. Diferența e că pe mine m-au spart la nas cu ciocanul (!); pe el îl vor opera cu laser extras direct din sabia lui Luke Skywalker.

Așa că trimiteți #goodvibes marți dimineață, să iasă ficiorul cu bine din operație; că apoi v-oi povesti cum a fost operația de îndreptare de sex… de sept, așa cum mi-o mai amintesc acum, dacă tot mi-am îngropat PTSD-ul.

Țineți-ne pumnii!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Mihaela Reply

  Hello! La care spital se face operatia de corectare a deviatiei de sept cu laser?

 2. Marina Reply

  Sanatate ! Pupici Groparelului. O sa fie bine, ai sa vezi !

 3. Attila Reply

  Auzi Gropare, ia zi tu unde e locul ăsta magic – că nănăul meu când nu sângerează, șuieră, când nu șuieră, se înfundă – sau toate trei deodată. Era în plan să fie operat, dar a venit pandemia, între timp domn doctor a mers în pensie, iar eu sunt nevoit să o iau de la zero cu săpat după chirurgi, clinici și distracții, futui muma ei de pandemie.

 4. Laura Reply

  Multa sanatate! am facut si eu si n-am amintiri prea placute :)) Pentru copil sigur va fi si mai dificil decat pentru un adult. Rabdare multa pentru voi doi, parintii!

 5. Nemulțumitu' Reply

  Ținem pumnii Gropărelului și să-și aducă aminte peste ani că n-a simțit nimic nimic la operație. Forța Gropărelu!

 6. un om Reply

  dat fiind faptul ca e deja pe la pranz cred ca Groparelu deja iesit din operatie si si-o reluat indatoririle de odrasla care face nervii prastie parintilor.
  Abia astept sa ne spui ca alearga vesel si respira in voie pe campii si prin paduri!
  Sanatate!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *