Veneam spre casă cu rechinul, un domn sexagenar care opera un Golf III obosit plin de navetişti pestriţi de Floreşti – o doamnă stresată cu sacoşe, o mămică cu ceva prunc, un pensionar şi una bucată Gropar, inert şi insensibil.

La un moment dat, rechinul dă să facă stânga; dar nu poate trece de un Ford Mondeo cât un autobuz care încerca disperat să facă dreapta de pe strada lăturalnică şi blocase tot. Rechinul reuşeşte să se strecoare pe lângă el (Golf III, maşină mică), opreşte în dreptul lui, dă jos geamul, îşi drege vocea… şi începe slujba de seară:
– BĂ PROSTULE!!!!! TU NU VEZI CĂ E INTERZIS DREPTA? EŞTI CHIOR, SAU EŞTI PROST? VACĂ! CĂ DIN CAUZA LA ĂŞTIA CA TINE NU MERGE TREABA ÎN ROMÂNIA! DU-TE DRACU CU CINE ŢI-O DAT CARNETU’!!! CU FORDU’ TĂU DE SĂRAC!! (lol, o făcut Groparu)

Relaxat şi binedispus dintr-o dată, rechinul demareză în trombă cu motorul lui de 1 litru, plin de navetişti care amuţiseră.

Groparu îşi recapătă relativ rapid stăpânirea de sine, deşi este foarte ardelean. Înghite în sec şi întreabă:
– Da’ ce aţi avut cu şoferu’ ăla?
– Cum ce am avut, dom’ne, cum ce am avut! Păi nu are voie să facă dreapta, dom’ne, nu are voie!

(da’ să transporţi navetişti fără licenţă este voie? – asta nu am întrebat)

– Mno, zic. Da’ de când nu mai e voie, că parcă era permis?
– Oooo, zice rechinul; de anul trecut din vară.
– Mno, zic; nu ştiam că e interzis.
– Nici eu nu ştiam; da’ mi-o zis ieri un băiat, aşa am aflat şi eu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

  1. codruta Reply

    Ieri la iesirea din parcarea Iulius Auchan aia din spate la coada lacului… facem stanga pe langa lac si zice a mea prietena — cred ca sunt pe sens interzis… eu zic da de unde.. uite semnul – se vedea pe dreapta circulatie pe ambele sensuri.
    Doar de aici incolo. Stai sa vad: oprim masina si ne uitam in spate unde trona semnul de interzis la dreapta. Pai zic… si de unde stii ca n-ai voie, ca au am vazut semnul interzis la dreapta, circulatie pe ambele sensuri dar pe ala de interzis la stanga nu l-am vazut. Pai nu exista… Si tu de unde stii? Mi-a zis un prieten ieri :o)) O fi pe undeva pe acolo dar e ascuns bine.

  2. boierul barba Reply

    Gropare , cand ajung pe blogul tau , sunt in postura alora de cern nisipul si cauta firisorul de aur … si rad copios cand iti depistez miniaturile ardelenesti,le pun intr-un clasament si incerc sa le memorez precum bancurile.
    De exemplu astazi in acest top este expresia folosita pentru o gravida : “omamica cu ceva prunc”…fain de tat !!! servus !!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *