A mai trecut o săptămână prin noi, a fost şi carne de porc, a fost şi carne de oi. Cu usturoi!

1. Printre cei cărora trebuie să le mulţumim pentru sprijinul acordat filmului Usturoi, două premii I:

Blogal Initiative şi Cristi Chinezu au strâns peste 8o de bloggeri care doresc să ajute filmul Usturoi cu articole plătite şi bannere pentru un angel sponsor. Peste 80 de beri aici, repede! Cu aromă de ai, fireşte.
Lumânăresele vor lansa două colecţii speciale “Usturoi”. Din care vom cadorisi donatorii de pe Kickstarter (imediat ce lansăm proiectul şi acolo, că nu e chiar aşa simplu) şi partenerii filmului, iar banii din a doua colecţie, care va fi de vânzare pe site-ul propriu, vor fi direcţionaţi către post-producţie. Foarte, foarte mulţumim!

2. O mai ţineţi minte pe copila aceea de un an, cu cancer? Ei bine, a trecut cu bine de doza de citostatice din iarnă (cu care puteai droga un pur sânge arab) şi se pregăteşte de extirparea tumorii. Doamne-ajută! Între timp, un studio foto din Cluj, Foto 27, a scos la vânzare 5 vouchere, fiecare in valoare de 200 lei, iar banii vor fi donati integral familiei fetiţei. Până acum au dat 3 vouchere, dacă se mai arată doritori atunci cu atât mai bine. Şedinţele foto pot avea loc până la sfârşitul anului, în studio sau într-o locaţie stabilită de comun acord în Cluj-Napoca.

3. Tibi Neuronu vine la Cluj, într-un nou show de stand up comedy – miercuri, 13 februarie, în Club Ring, la ora 21:00. Rezervări – 0740.156.512, preţ bilet – 15 lei.

4. Sunt un pic năcăjit că Dumnezeu nu o făcut şi zile de 40-50 de ore.

5. La Cluj ninge, prilej bun pentru un nene să plece să-şi ia ţigări. Acum o săptămână.

photo(3)

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *