Ca și când nu ar fi avut suficiente lucruri cu care să se lupte, în primul și-n primul rând din cauza condiției sale fizice limitate, dragul de Zolty din Bogata a suferit zilele trecute un accident de mașină în urma căruia s-a ales și cu căruciorul distrus (un cărucior scump, la care ținea mult și la care tocmai îi schimbase bateria), și cu umărul rupt.

Ghinionul naibii.

Aici aveți Live-ul în care explică versiunea lui.

Dacă-l urmăriți pe Facebook, știți deja că Zolty este cel mai neobosit luptător de pe frontul binelui, și asta nu neapărat din convingeri religioase sau pentru beneficii materiale, ci pentru că așa simte. Și asta în ciuda celor două degete cât de cât funcționale pe care le mai are, și cam atât, căci în rest este dependent de ajutorul fratelui său Andraș în absolut tot ce face.

Ei: acum trece printr-o provocare foarte grea. De aceea, vă rog frumos să-i transmiteți un gând bun, fie la el pe blog, fie pe Facebook, fie la telefon 0743622372.

O să vă rog să nu vă supărați dacă nu vă poate răspunde.

Curaj, Zolty! Va fi bine! Și, dacă ai nevoie de ceva, suntem aici!


2018, de la stânga la dreapta: Andraș, Zolty, Cosmin (fără de care nu se face nimic!) și ”un tânăr blogger în plină ascensiune”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Andrei Reply

    Multă sănătate Zolty, nu uita ca ești un exemplu demn de urmat pentru muti dintre noi. Fii puternic, vei trece și peste aceasta problema și vei ieși din toată situația mult mai puternic!!!

  2. Irina Reply

    Sanatate si multa putere interioara! Veti trece si peste acest moment dificil! Va urez tot binele!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *