Cică mere Chinezu invitat special, ca de obicei, la ceva summit-forum din ăsta mare web 2.0, pfuay, plin de piarişti, directori de comunicare, social media experts, bloggeri, evanghelişti Microsoft şi advertising aficionados, ce mai, spuma cremelor, toţi ochelariştii erau acolo, unii în costume, alţii la cămaşă în carouri şi blugi cu pantofi din piele-ntoarsă, tăt beau ei la sucuri naturale prin pauze şi râdeau la câte un banc gen “aţi văzut că o venit primăvara?” – “nu, dă-mi link, hă hă!”, cu ecusoane în piept şi cu şniţăle cu susan la catering, prezentări power point şi mecbuc-eiăr, uite ce tabletă pad am io, zelisturi, stai să twitteresc cum ai vărsat tu cafeaua asta oribilă în ghiveciul cu flori.

Vine rândul lu’ Chinezu să îşi spună discursul, toată sala amuţeşte, scoate Chinezu o prezentare din aia de dă sala pe spate, ce mai, toată lumea în delir şi extaz, termină discursul şi toţi aplaudă minute în şir, ai fi putut încălzi tot oraşul Giurgiu timp de 4 zile cu energia din aplauze.

Toţi aplaudau, aşa, numai un bloggeraş mai mic se ţinea deoparte calm şi nu făcea nimic. La discursurile Chinezului este blasfemie web 2.0 să nu aplauzi, aşa că nu o fost decât o chestiune de timp până să vină careva cu trafic mai mare şi să îl tragă pe bloggeraş de mânecă:

– Ci fa, mă! Di ce nu aplauzi? Vrei să-ţi capeţi un link peste bot?
– Păi nu vreau să-l întrerup pe Chinezu din discurs, zice bloggeraşul.
– Ce să-ntrerupi, mă, tu nu vezi că a terminat?
– N-a terminat!
– Ba da!
– Ba nu!
– Ba da!
– Ba nu! Că pân-acum nu o rostit încă nici un emoticon în discurs, ori toată lumea ştie că Chinezu nu se poate exprima dacă nu bagă câte un smiley-două-trei în discurs, aşa că dacă încă nu o rostit nici un emoticon, înseamnă că încă nu o terminat discursul şi trebuie să mai aşteptăm!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 30 comments

 1. Florea Cristian Reply

  Deocamdata feţele colorate nu-i apar, ci doar semnele de smile-uri. Îţi dai seama ce era acolo dacă apărea câte-un chinez la fiecare două puncte paranteză?

 2. ioana Reply

  :mrgreen: 👿 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮

 3. mayo Reply

  Mda,amuzat,mai ales partea cu Giurgiu.
  Ma,inteleg ca ne ingheata parul pubian din lipsa de caldura,dar avem si noi mandria noastra de giurgiuveni!! 😳
  P.S. Chinezu la chinez se cunoaste.

 4. Alina Rad Reply

  “aţi văzut că o venit primăvara?” – “nu, dă-mi link, hă hă!” 😀 😀 😀 , se vede ca esti umblat si esti demult in blogosfera…

 5. ionut Reply

  un banc penibil..l-am recitit de zece ori sa vad unde trebuia sa rad…dar nu-i bai, daca tie iti place 😆

 6. Groparu Reply

  @ ionut: un comentariu penibil, nu l-am recitit nici macar o singura data. Cat despre banc – il mai poti reciti de inca 10 ori, daca nu avem acelasi simt al umorului tot degeaba va fi, mai Ionut.

 7. dorina Reply

  hi!hi!Hi! abia astept bancurile cu urmatorii blogeri: ciutacu, badea, etc. hi!hi!Hi!

 8. Cristian China Birta Reply

  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  ca daca bagam altceva aici ziceati ca nu sunt io
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 9. poporul revolutionar Reply

  @ionut

  Lasa-i bah ionut, isi dau linkuri intre ei, fac “o treaba, o miscare, da-i in … de cititori” 😀 De ce sa ne bagam noi? Trebuie sa trecem peste articolele astea gen “new groparu”, n-avem ce face. Si sa citim numa’ alea in care inca mai seamana cu ce era odata. Tot mai putine, ce-i drept, dar atata timp cat nu-s “zero” io tot mai intru pe blogu’ asta.

 10. Cami Reply

  Gropareee, da cu neste laxativ pe blog, ca ti se constipa cititorii, mo.
  Vorba lu Chinezu:
  😀 :mrgreen: 😀 :mrgreen: 😀 :mrgreen: 😀

 11. Groparu Reply

  @ poporul: nu-mi amintesc sa fi semnat vreun contract care sa ma oblige sa scriu pe site altceva decat ce imi trece mie prin bibilica. Atata vreme cat groparu.ro e moca si va ofer ce imi permite mie timpul, cheful si inspiratia, nu cred ca se pune problema de a schimba strategia. Daca aveti feedback – va recomand, cu caldura, sa comentati la postarea aniversara de 4 ani, sau sa trimiteti un mail la adresa binecunoscuta.
  Daca nu – Doamne-ajuta, e plin netu’ de bloage faine!

 12. :) Reply

  si pana la urma o venit primavara? sau nici de la inaltimea ta nu se vede? 🙄

 13. rik Reply

  Mo, de Cinezu sa nu va luati, mo invidiosilor
  Voi nu folositi emoticoane pentru ca nu este inca unul sa va reprezinte, mo fisticarilor

 14. costin Comba Reply

  Si acum o sa ma amuz cum va trimiteti scrisori pe bloguri. Iubire maxima. Vad ca ti-a raspuns. Sunteti fenomenali. Te salut.

 15. Mortyse Reply

  Chiar, Gropare, ce-ar fi sa-ti faci niste emoticoni palariosi ca profilu’ tau din luna prin copaci din header? Sau cu pietre funerare. Pentru Ionut si poporul una cu “Aici odihneste simtul umorului” 😈

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *