Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Alex Reply

  Am incercat si eu. Dintr-o privire, o distinsa doamna ma refuza. Uimit, intreb de ce? Ma intreaba pe sub ochelari: “Cate kilograme aveti?”. Ii raspund cu o teama in voce… 68. Replica dansei: Cand ajungeti la 70 treceti pe la noi…

 2. Groparu Reply

  @ Ciulea: Bucale.
  @ Alex: da, din pacate la noi in tara si pentru a face un bine trebuie sa te lupti.
  ‘le mama lor…!

 3. tinky Reply

  @groparu: Nu trebuie sa lupti pentru a dona, dar nici sa ajungi sa te culeaga aia de pe jos dupa ce ai donat. Faci bine atata timp cat nu iti faci tie un rau.

 4. Mihaela Reply

  Serios, cel putin 50 kg.? Eu am grupa 0, sunt sanatoasa, dar cam grisina, de ce sa nu pot?

 5. Dee Reply

  Dar in Cluj unde se poate dona sange? Numa’ intreb. Sau trebuia sa fiu cu cap si sa nu incurc google cu groparu.ro? macar aici dau o geana mai multi clujeni. 😉

 6. Obi Two Kenobi Reply

  Pe vremuri, cind se dona singe la facultate si iti stergea absentele, nu se mai uita nimeni cite kile ai si mai toti ne tineam cu doua cornuri pe zi!

 7. Tibi Reply

  Aiurea..am fix 69 de kile, inseamna ca nu ma incadrez..ar trebui sa mai coboare si ei baremul, a mai venit o criza, un dezastru nuclear, una, alta.

 8. Alina Rad Reply

  A dona sange face bine si donatorului, ii stimuleaza organismul sa refaca imunitatea si mai sunt beneficii, doar ca nu mi le amintesc. Faza e iti face bine si tie, nu doar celor care au nevoie.

 9. Zamfir Reply

  Sunt donator universal – grupa OI – dar mi s-au găsit urme de hepatită prin sânge şi nu vor să-mi ia.

 10. ramicori Reply

  as incerca sa donez sange, dar imi amintesc ca era sa imi sparg capul cand eram mica pentru ca mi s-a luat sange din deget si am lesinat. nu imi caut scuze dar nici capul nu vreau sa mi-l sparg.

 11. iulia Reply

  eu tocma ce-am donat acu doo saptamani. si o sa mai donez peste 3 luni. si o fo si fain. si nu m-o durut deloc deloc. si nici nu m-am invinetit
  da, ma laud 😀

 12. iulia Reply

  Nuj’ pen’ ce, da’ cu placere 🙂
  Si sa dea Domnu’ sa nu aiba niminiea nicicand nevoie de sanjele cela, al meu or al altora, am zis! A, pardon, numa’ bampirii travestiti in doctorite sexoase si nici macar dansii in zi de post!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *