1. Daily Cotcodac – va era dor, ştiu – a împlinit 2 ani, dar le-a fost lene să atace cititorii cu un text la sentiment: aici.

2. Un site cu povesti pentru copii.

3. In urma cu vreo… 10 ani, cu vreo doi ani inainte de alegeri, un nene a preinchiriat jumate din spatiul publicitar din cele mai vandute 4-5 ziare din România. Ulterior, el a dictat preţul pe piaţa publicităţii electorale. Într-o mişcare fără nici o legătură cu asta, Liviu Alexa a cumpărat televiziunea locala clujeană NCN. Următorul pas – sa cumpere www.alexa.com, sa opreasca cutremurele si tsunamiurile din Japonia si sa rezolve si cu norul ala radioactiv. Fincă poate, da’ nu tot timpul are chef.

4. Pentru că în post nu fumez, şi îmi şade bine în ipostaza de lup moralist, aflaţi că fumatul ucide (am aflat şi eu asta prin ianuarie). Şi dacă era după mine, aşa aş fi făcut pachetele de ţigări ca să le sperii pe doamne şi domnişoare să nu mai fumeze:

Design (c) Tibby, concept (c) Groparu.

5. S-aveţi weekend faaaaaain! Poate mă duc un pic la pescuit sâmbăta asta, dacă mă lasă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  mo’, sa ai si tu, si ba, cica fumatu’ iti desfunda narile …amu io nu stiu ce sa zic, da …m-am lasat…:-)

 2. CJ-07-CFR Reply

  Eu am inventat pe moment asta: “Fumezi, deci (inca) mai existi!”. Daca o s-o auziti pe undeva, sa stiti ca e de la mine. Va las, trebe sa am grija de copii, ca merge nevasta la pescuit…

 3. Horatiu Reply

  Ma amu’ din cate stiu nu sa mai zace “fir intins” sau “ma kc pe betele tale” ci “SA TI-O TRAGA LA FUND”… prekinii stiu de ce… 😉

 4. Antifree Reply

  Apropos de site-ul cu povesti/poezii care l-ai recomandat, sa stii ca eu nu-i citesc fica-mii de astea, cine stie ce idei ii mai vin. De ex : Pisicuta si Tarcus, ultima strofa : ”
  I-a trecut pofta de ouă,
  Căci prieten nu mai are
  Şi în plus e pedepsită,
  Are şoareci la mâncare.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *