1. Înainte de sfârşitul lumii în 2012, în 2011 voi avea deosebita onoare de a-i alunga din sală (în calitate de şpicăr) pe participanţii la nu mai puţin de cinci (5) evenimente. Dintre acestea, prima se anunţă cea organizată de neobosiţii pensionari tineri, dar distinşi de la TVDeCe, şi îşi propună să-i aducă laolaltă pe mincinoşii de jurnalişti cu vânduţii de bloggeri. Nu voi fi singur, ci în barcă cu:

Liviu Alexa – care ne va face o imagistică a Provocărilor jurnalismului în era 2.0
Rareş Bogdan – va analiza cerebelistic în ziua aceea la cluj subiectul jurnalismului reinventat: jurnalistul-blogger
Mihnea Măruţă – care la ora aceea ne va ilumina cu becul dacă blogging-ul este o formă de jurnalism cetăţenesc.

Asta pe de o parte; căci pe cealaltă suntem noi, bloggerii, dintre care

Andrei Crivăţ – va sufla vântul în jurul Bloggerului acreditat la evenimente (apropos, Andrei Crivăţ nu mai bea bere, da?)
Adi Hădean – va găti ca pe costiţe pârgălite subiectul  Cât de mult ar trebui să se supună un blogger rigorilor jurnalismului?
Lorand Minyo – ne va spune ce şanse are litera scrisă de mână pe tastatură în a sa prezentare Conţinutul scris într-o lume video
Radu Băzăvan – pentru că şi publicul va trebui să evacueze sala, îi voi plictisi de moarte cu Bloggeri vs. Jurnalişti: de ce şi până când? Ce pana mea! Că mă inervaţi la cap!

Deci joia asta, 27 octombrie 2011, de la ora 17:00, la Hotel City Plaza, partenerii evenimentului, pe care-i aplaudăm ca nişte foci ce suntem; evenimentul are şi pagină de facebook şi haştag oficial pe Twitter: #onoff3. Nu, nu se va lăsa cu sânge decât dacă ne muşcăm buzele de emoţie. Mai exact, click pe imagine pentru mărire:

2. Tot pe Cluj, dar şi pe Floreşti, aflaţi, dragi concetăţeni, că se organizează o strângere de ţoale pentru nişte amărâţi care nu au bani de Zara; nici măcar de H&M. Dacă nievasta are dulapul plin de haine, sau voi, nevestelor, vreţi să faceţi ordine în raftul cu camuflaje de pescuit al soţului şi doriţi să îi faceţi o surpriză, puteţi dona nişte hăinuţe, ca să fie iarna mai domoală pentru nişte oameni. Detalii aici.

3. În Bucureşti, pentru că nu au din On în Off, capitaliştii noştri organizează un cros în scopuri umanitare. Aşadar, alergaţi, ajutaţi nişte oameni, transpiraţi sănătos şi trăiţi nişte minute mai mult! Mai lăsaţi telecomanda aia în pace, săraca, că atâta aţi apăsat-o că deja stă într-o rână, biata.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Mona Reply

  Stimate domnule Groparu,

  Din moment ce sunteti plin de inspiratie, si sunteti la randul dvs. o inspiratie pt altii, vroiam sa va intreb.. ce e de facut atunci cand un baiat e chiar inaccesibil?:)) I am running out of ideas.

  Multumesc 😀

 2. Groparu Reply

  @ Mona draga, cred ca voi scrie o postare legata de chestia asta, ca daca scriu asa de mult intr-un comentariu ma voi marca eu insumi ca spam.

 3. Mona Reply

  Era bineinteles o gluma.
  Dar ardeam de curiozitate sa vad ce ar fi zis un tip ca tine referitor la introspectia psihologica feminina :))).

  Multumesc

 4. miha Reply

  gropare m-a adus aici postarea cu Mona . buna treaba faceti acolo dar asta se adreaseaza voua blogherilor nu mie care nici macar un amarat de jurnalist nu sunt… 😈
  Ca sunt tot la critica, te citesc de mult, de cand nu aveai campanii si publicitate pe blog.

  citit. placut. revenit. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *