Mândri sponsori ai filmului Usturoi, prietenii de la Tiparo organizează un mega concurs care se lasă cu tricouri gratise, personalizate și uscate! OK, le puteți și uda, dacă țineți musai.

Dacă vrei tricouri gratise, atunci musai:

  1. Mergi pe pagina de Facebook Tiparo până pe 7 iulie 2016.
  2. Scrie un comentariu acolo cu textele sau elementele care ți-ar plăcea să apară pe tricoul masculin și pe cel feminin, dacă îți dorești un set tricouri de cuplu. Poate vrei un tricou cu ochi de soacră într-un ocean mare de flăcări; poate vrei un tricou pe care să scrie, mare, ”iartă-mă, nevastă!”; poate vrei unul cu ”fiu-meu nu va primi nimic moștenire; numai datorii, hehe!” – cu hashtagul #‎vreautricou‬ și tag pe @tiparo.ro
  3. Dacă ești familist, scrie comentariu cu ce mesaje ai vrea să apară pe tricoul membrilor familiei românești tradiționale (sau neromânești netradiționale, că e libertate la concurs!): ce să scrie pe tricoul mămicii (”Soțul meu este the beast”), al tăticului (”Soția mea mă lovește! Stop abuzului în familie!”) și al copilului (”Urlu mai tare ca Pavarotti”)/copiilor (”Membru oficial în Corul Armatei Roșii”), dacă îți dorești un set de tricouri pentru întreaga familie – tot cu hashtagul #‎vreautricou‬ și tag pe @tiparo.ro.

Câștigătorii seturilor de tricouri sunt aleși prin random.org. Orice comentariu primește și un voucher de 20 lei pentru cumpărături pe magazinul online – http://bit.ly/tricouri_TIPARO. Regulamentul oficial îl găsiți aici: http://bit.ly/regulament_concurs_vreautricou.

Noi, prima zi din concediu o vom petrece fix în tricouri din astea de concurs, așa că o să revin cu feedback. Mno, sporuri și bafte!

tiparo concurs

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. amanetauto Reply

    bai, va ador si va urmaresc de ceva vreme. Imi place ca spuneti lucrurilor pe nume, exact asa cum sunt si un tricou pentru baietel e binevenit. Va ador si tineti-o tot asa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *