Acum trei ani de zile, am scris asta.

De atunci am tras ca un cal de povară la jugul corporatist (nu-mi plângeți de milă, am și eu niște fetișuri ciudate uneori, gen să fac anumite chestii să meargă – nu numai berea să meargă la vale). Job nou, sisteme complet diferite, clienți babani cu pretenții pe măsură: ce a scris Groparu în documentație a fost citit de oameni din Tesla, Apple, LinkedIn, Man, Sony, VW. Știți cum, după ce îți apare pe Facebook ceva în altă limbă, ai dedesubt un butonaș de Translate? Ăla e făcut de noi. A fost prima corporație adevărată și hardcore în care am plonjat, însuflețit de viziunea unui om fain (Cipri Sorlea – pentru cunoscători).

Și, după trei ani de zile, mi-am cam bifat ce am avut de bifat. Am ținut documentația la zi, am mutat documentația online, am făcut tutoriale video, am localizat conținutul în germană, japoneză și chineză și, pentru că sistemele cu care am lucrat nu au fost cele mai prietenoase, le-am simplificat cât am putut. Știți satisfacția aia pe care o ai când descoperi greșeli, inclusiv de limba engleză, în ce a scris înaintea ta un vorbitor nativ pe care toți îl credeau guru? Haha, am avut-o! Și știți și faza aia când te trezești la 4 dimineața, lac de sudoare, că ai visat că nu ți-a ieșit documentul cum trebuie? Haha, am avut-o și pe asta…

Și acum, Groparu lasă în urmă prietenii și sisteme pe care le-a dădăcit de mici și merge mai departe. Unde? Să facă film, să trăiască din blog? Sunteți drăguți, dar tot la o corporație mă duc. Alta.

Înainte de asta, urmează o săptămână de Italia: căci pe ce altă plajă poți camufla mai bine zbieretele nievestei decât între alte zbierete de italieni? Apoi încă 10 zile de mers la țară, la Orlat, că vine soru-mea și trebuie să mă joc fotbal cu nepoții și Gropărelu’, obligatoriu de musai.

În ăștia trei ani mi-am făcut din Usturoi tătic peste box office, am trecut cu fruntea sus prin zeci de release-uri hardcore, mi-am făcut nițică curățenie prin viață și am și eliminat niște personaje toxice și, no, o luăm de la capăt, că doară ce-om face! Mai am niște chestii de rezolvat (gen să împart puținii bani din încasări la peste 100 de oameni care au pus umărul la film, să-mi regândesc site-ul sau să scriu despre magnificul, uluitorul concurs Tiparo în colaborare cu Groparo), dar în principiu voi fi foarte ocupat în următoarele săptămâni, încercând să mă plictisesc cât pot eu de mult.

Ceea ce vă doresc și vouă.

Așa că ne vom reciti, dac-o mai rămâne cineva pe blog, la început de iulie – afară de cazul în care nu pică vreo campanie, ceva, că știți doară că-s pișcotar șef! Hai, concediu plăcut, Gropare! Deja mor de plictiseală, trebuie musai să fac ceva, orice; așa că cred că mă și duc direct să bag un somn.

Micile plăceri ale vieții! #instafood #instapălincă

O fotografie postată de Groparu (@groparu) pe

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Atti Reply

  Gropare, stii tu, succesuri nemasurate pe calea construirii capitalismului la următoarea corporatie.

  Niste dopuri de ureche pentru Italia? Ajuta si la italieni si mai ales la nevastă.

 2. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Concediu placut si salutari din alt loc unde se disimuleaza romanii: Bulgaria! Mie nu mi au murit laudatorii asa ca Auguri!

 3. boemul Reply

  mult succes, şi să-ţi fie ruşine (măcar 5 minute) pentru poza de la sfârşitul articolului.

 4. Pescar Amator Reply

  Concediu placut Gropoare si succes la noul loc de munca! Anul asta fara concediu in Delta?

 5. amanetauto Reply

  Concediu placut si lung Gropoare. Succesul ti-l faci cu mana ta si mai imparte si tu. (vezi poza de la sfarsitul articolului)

 6. remus Reply

  Serios, persone toxice, gen sefu, amanta lui sefu, oameni care iti manca zilele? si alea alea. inteleg de ce te duci la alta cooperativa. un pic te invidiez. pentru concediu, evident.

 7. remus Reply

  Anouk: Partoaga sa ne invete in continuare tainele DB-urilor, n-are voie la concediu. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *