Cum să încep articolul ăsta altfel decât cu: “am fost în safari în deșert”? Că nu am cum.

Așadar: când (este foare important: CÂND, nu DACĂ) ajungeţi în Dubai, trebuie să veniţi cu mintea deschisă. Gen, să nu vă şocaţi de mormăielile de plăcere ale ghiaurilor care mănâncă la masă. Atâtea gemete, că zici că gura lor face sex cu mâncarea şi le le vibrează ăstora termopanele! De exemplu, la Ionică (Yuan), un restaurant chinez de la Hotel Atlantis, am aflat că… chinejii ăștia – care, la fel ca arabii, nu-s normali la cât de nebuni îs – au un fel de mâncare în care iau carnea de pui; o taie mărunt-mărunt; și apoi o caramelizează până iese un fel de tăieţei din ea, cu care învelesc niște dovlecel, și iese… ceva ce se topește în cavități. Nu mai zic de desertul cu mango și alte câteva feluri, că, deşi urla Instagram după nişte poze cu mâncare, toţi au preferat să mănânce de parcă se băteau mujahedinii la gura lor.

În fine! V-am zis că am fost în deșert? Deșertul e un fel de taiga infinită, dar nu are deloc copaci, în schimb e plin cu foarte mult nisip și dune.
IMG_0700

Pe dunele astea, un șofer abil, cum a fost prietenul nostru Bașir din Pakistan, my friend, te poate face să îți mai vezi o dată prânzul; și tare m-am luptat în acest sens să-l țin unde stătea, că nu-mi era deloc dor de el.

La un moment dat, am făcut cea mai curajoasă chestie din toată aventura – am scos opincile din picioare și am băgat copitele adânc în nisipurile lor. Din păcate, nu am găsit petrol; dar poate așa e mai bine, că n-am chef de americani care să vină să-mi aducă democrația la mine în sufragerie.

În fine, a fost epic! Epic, frate, incredibil.

IMG_0707
Featuring: Adrian Văncică fugea ca să nu mai dea autografe, că și cămilele i-or cerut!

Când se însera, am ajuns la tabăra beduină tuaregă; unde jap! Or trecut prin faţa mea două cămile cu nişte rusoaice pe ele, care ghirăiau de fericire! Voi ştiţi ce haios ghiorţăie ruşii, în limba aia brutală a lor, atunci când sunt extaziaţi?

La satul tuareg (tuareg simplu, nu Volkswagen) se găseşte:
– papa bun, să-şi umfle ghiaurii burţile;
– BERE RECEE ŞI MAI IEFTINĂĂĂĂ!!!! Adică nu din aia de 50 de lei la 0.33 ml, ci 30 de lei la dozaj cinstit, de jumătate de litru, pentru ghiauri însetați;
– o dansatoare din buric, care tulai ce le-o scuturat, frate!
– un derviş la rotisor, de care am văzut şi în croaziera de Sf. Valentin;
– narghilele câte vrei!
IMG_0976

IMG_1084
“Are you mister Toma Nicolau? Oh, but please take my virginity!” Așa i-o zis, jur!

– tatuaje cu Henna. Cu tatuajele o să vă spun câteva chestii mai târziu, că o fost funny.
IMG_1044

PS: V-am zis că am fost în safari în deşert?

TFB10 – ‪#‎tenDubai‬ – a fost cel mai fain eveniment organizat de Foto Union, powered by Prestige Tours, organizat cu sprijinul Canon Romania si Calif. Am stat la cel mai extraordinar hotel al cărui prag l-am trecut până acum – Atlantis – prin grația divină a Rida International.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. ion ion romanul care nu face politica Reply

    Stii ce bate safariul in desert cu jeepul? Safariul in desert cu ATV ul.Mai ales daca reusesti sa rastorni ATV la 100km/h cu tine la bord de se face ghidul alb zapada cand te intreaba daca te doare ceva, iar tu ii raspunzi mirat “nu”.

  2. dc Reply

    Atata ne-ai facut pofta cu Dubaiul ala ca-s la doi pasi de a rescrie hashtag-ul in ” ‘te-n … dubai” 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *