Ajuns în Ardeal, acest Dubai al României, voi coborî din Dacos și-l voi saluta extrem de politicos pe șoferul care m-a admonestat azi-dimineață cu “nu știai că biletele se iau de la agenție, nu de la șofer?”. Îl voi lăsa să iasă primul pe studentul care a aruncat chiștocul de țigară pe jos în gara din Alba, deși la 10 metri era un coș de gunoi (nu i-am spus nimic pentru că imediat o boschetară a și sărit să-l aresteze de pe jos).

Îmi voi scoate ditamai bagajul din cala autocarului, mă voi îndrepta către un taximetrist care sper că nu va folosi cuvinte cu p când se referă la femeile de la volan, cum o făcut cel din Sibiu, și mă voi îndrepta maiestuos către cooperativă, să văd ce hiroshime s-au ciupercat cât am fost plecat.

Voi penetra delicat pe ușă, voi saluta colegii care – mai mult ca sigur –  vor fi iarăși prinși în ceva discuții pasionale despre cod, SQL injection și Java applets. Mă voi îndrepta apoi pâș-pâș către colega mea blondă, care va fi adânc scufundată în ceva teste, și îi voi urla în ureche ca o sirenă de pachebot:
– DE CE AI VENIT ÎNAPOI ÎN ROMÂNIA DUPĂ CE AI LUCRAT CA STEWARDEZĂ PENTRU EMIRATES ATÂTA TIMP??? LA CE TE GÂNDEAI CÂND AI LUAT HOTĂRÂREA ASTA, MAI ALES CĂ N-AI FAMILION, CA MINE????

Apoi mă voi așeza cumințel la birou, voi trage adânc aer în piept și voi deschide calculatorul ca să-mi văd de treabă, lăsînd-o pe ea să se zbată cu răspunsuri existențiale pe care, dacă nu i le-aș fi transferat ei, m-ar fi sfâșiat  pur și simplu.
poza cu delfinul
Nimeni nu poate spune că delfinuța aceasta nu are gusturi la bărbați

TFB10 – ‪#‎tenDubai‬ – este un eveniment organizat de Foto Union, powered by Prestige Tours, organizat cu sprijinul Canon Romania si Calif. Am stat la cel mai extraordinar hotel al cărui prag l-am trecut până acum – Atlantis – prin grația divină a Rida International.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Maria Reply

  Da chiar, de ce? Nu uita să ne spui și nouă, că oricum NU are dreptate.
  „să văd ce hiroshime s-au ciupercat”! 😛

 2. daniel rus Reply

  Doi verișori, au lăsat Dubaiul deși aveau amândoi joburi în IT. Eu nici acum nu m-am lămurit de ce. Poate ne zice el, că știu că citește pe acilea 🙂

 3. Marian S Reply

  Orice ardelean care se respectă şi care nu aterizează direct la Cluuuuuj face o pauză de o zi la Bucale când are ocazia. 🙄
  Desigur, această regulă nu se respectă atunci când dorul de pălincă şi porcuşor e mai mare. 😯 :mrgreen:

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Daniel Rus: verișorul rusesc! Mâna sus!!
  @ Marian S: la cum se anunță, voi băga multiple drumuri de București anul ăsta, insh’Allah!

 5. ces Reply

  Totul este diferit dupa sexul nimerit, ca femeie poti sa fii cumparata intr-o zi ca a doua ca a treia nu conteaza cate-or fi, apropo tu, ca barbat, ai harem asigurat si de-aceea ai intrebat ? 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *