V-am mai zis că arabii ăștia sunt duși cu cămila? Nu mai știu dacă v-am zis, da’ că dau amenzi pentru orice sigur v-am zis.

Dacă ai un negoț aici la noi, în Dubai, cea mai nasoală chestie pe care o poți păți este să-ți tragă un client o plângere la Poliție. Asta înseamnă deportare pe loc, moi ghiaur tumpit! Și scatoalce după ceafă și și amenzi care încep de pe la un milion de dolari și pot ajunge mari cât Burj Khalifa ăla de i-o străpuns sufrageria lui Allah.

Și ne spunea ghidul nostru Tarek Egipțianul că colegul lui de apartament, care e rus 120%, o primit odată vizita unui amic care voia să vadă și el niște Dubai. Și, printre locurile pe care voia să le cotropească, se afla și Dubai Zoo. Așa că își cheamă un taxi și pleacă să vadă animale aproape împăiate, bietele de ele.

Mno: taximetristul nu știa unde se află Dubai Zoo, că n-avea GPS… sau ceva de genu’. Da’ o-ncercat omu’; numa’ că, după vreo 2 ore de circulat aiurea prin tramvaiDubai, taximetristul o ajuns înapoi de unde plecase și i-o spus: tre’ sa te las aici, my friend, sorry, sorry.

Atunci, rusul s-a abținut cu greu să nu-i invadeze dinții; așa că a chemat, direct, Poliția. Care Poliție a venit, a constatat; apoi i-a troznit taximetristului vreo 1000 de dolari amendă, să se învețe el minte să mai fie pakistanez în Dubai!

Dacă eram în lumea civilizată, povestea se încheia aici. Dar în Dubai, după ce l-au amendat pe taximetrist, polițaii l-au și obligat să-i restituie banii clientului, până la ultima rublă. Și rusul s-a ales astfel cu o plimbare gratuită prin cartier.

Și apoi, polițaii l-or luat și l-or dus ei personal la Zoo! Să vadă rusul animale.

La Zoo, au scos bani și i-au plătit ei biletul. I-au făcut cinste, cum ar veni.

Tare, nu?

Dar povestea merge mai departe: l-au așteptat până a terminat rusul vizita și l-au luat și l-au depozitat personal acasă la prietenul lui, ca să nu mai aibă, Allah ferește, vreo experiență greșită cu taximetriștii! Deci cât de tare-i asta?

TFB10 – ‪#‎tenDubai‬ – este un eveniment organizat de Foto Union, powered by Prestige Tours, organizat cu sprijinul Canon Romania si Calif. Stăm la cel mai extraordinar hotel al cărui prag l-am trecut până acum – Atlantis – prin grația divină a Rida International.

LE: Avem și filmulețul cu numărul 3 – voila! Hahahaaa…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. ces Reply

  Intre timp verificau sa vada ce rus au, facerea de bine nu miroase a bine dar daca il duceau pe apa sa vada fauna a peste, pai mai ziceam, efendi este.

 2. Marian S Reply

  Poveşti ardeleneşti. 😆
  Probabil inspirate de bancul spus de Florin Piersic, ăla cu şoferul care te stropeşte pe stradă şi… 🙄

 3. just mac Reply

  mno, io m-am lamurit, n´nici un cuvant despre shaorma, nu stiu arabii ce-i aia 😐

 4. ces Reply

  Daca noi am fi nababi cu titei si cu femei, va asigur demn in freza (mac, shaorma -i libaneza) ca am fi mai tari ca ei.

 5. dc Reply

  Erau doi ardeleni care vorbea:
  – La noi in sat daca vine un strain este asezat la masa si omenit fara sa plateasca nimic.
  – La noi, in satul vecin, daca esti strain esti tinut pe masa si casa 3 zile fara sa platesti!
  – Du-te, ba, de aici! Ti s-o intamplat tie asa ceva?
  – Nu mie, dar nevesti-mi da.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *