Fraților, deci poți scoate ghiaurul din Dubai, dar nu poți scoate Dubaiul din ghiaur!

Cred că este primul loc de pe planetă (OK, poate și Tenerife) în care m-aș muta mâine – cu cățel, cu purcel, nievastă și Gropărel – dacă mi s-ar oferi șansa. Oriunde te uiți, vezi 1000 de motive de făcut poze și de experimentat chestii noi. Azi am văzut, de exemplu, că există o companie care organizează – pentru ~2000 de lei, da’ ce-s banii ăștia pentru un șeic cu 80 de puțuri de petrol? – salturi cu parașuta. Vorba aia, aterizezi, faci cu mâna turiștilor care își rotunjesc ochii oblici de uimire în Burj Khalifa, faci o poză, o pui pe Facebook…

Și aici ajungem la miezul problemei: prea admirăm viața printr-n ecran de telefon, prea, în loc să ne bucurăm de frumusețile vieții, vedem lumea photoshopată și ne urmărim copiii și pisicile crescînd pe Facebook, nu în viața reală, în loc să mai punem odată aparatele deoparte și să mai trăim adevărat! Așa că, deși aș fi avut o tonă de materiale de postat de sărbătoarea păgână a Sfântului Valentin în Dubai, am ales să ies de pe rețeaua socială o zi. Pa! Măcar o zi din an, să fie viața mai simplă. Chiar dacă priveliști ca aceasta tânjeau după un Share sau măcar un Like.
Dubai Marina
Dubai Marina Bay, mei ghiauri mei!

Acest articol face parte din campania Pur si Simplu de la Napolact, care a lansat iaurturile Pur şi Simplu facute doar cu lapte din inima Ardealului şi culturi lactice, făra lapte praf sau proteine adaugate. Napolact are şi un concurs cu premii în această campanie – unde altundeva decât pe Facebook, printr-o aplicaţie ce poate fi accesată aici. Mecanismul, simplu: “pentru că susținem lucrurile naturale și simple, îți lansăm o provocare: intră în concurs și alege două lucruri fără de care ai putea fi mai bun”.

Hai, spor la iaurțit! Fug la piscină, pentru că este ultima zi de Dubai.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. zibusor Reply

  Really? Lauzi o tara in care se aplica sharia? ca sa experimentezi lucruri noi gen taiat mainile si bataie cu pietre?

  Kissing in public is strictly illegal and can result in deportation Holding hands in public, even with one’s spouse, is also illegal. Homosexuality is illegal and is punishable by the death penalty.

  As in the rest of the Persian Gulf countries, during the month of Ramadan, it is illegal to publicly eat, drink, or smoke between sunrise and sunset in the UAE. The law applies to both Muslims and non-Muslims, and failure to comply may result in arrest. In 2008, a Russian woman was put on trial for drinking juice in public during the month of Ramadan

 2. Ferdinandul Reply

  Pe când și-un concurs: ghicește furnizorul de lapte de dinafara inimii ardealului?

  ps: scuze, nu m-am putut abține…

 3. Adi Reply

  Ok, intelegem Gropare, Dubai, Dubai viata ca-n rai dar pe nievasta ai intrebat-o daca vrea sa se mute la araboi? Ca daca nu s-ar putea declansa un jihad ce n-a vazut Florestiul..

 4. PSG Reply

  doo intrebari:
  1.ce e ala facebook?
  2.da pan irima ardialului nu mai cura sange da pintea,avram si horeacloscasicrisan?

 5. Copilu Minune Reply

  Exista viata fara facebook. Dar aia nu e viata!
  Duba… duba, duba da!
  Duba… duba chiar te ia!

 6. Groparu Nemernic Reply

  @ zibusor: la hotelul unde stau am vazut gesturi de tandrete destul de evidente intre turisti. Cu mancarea pe perioada Ramadanului nu știu cum stau, in schimb in seara asta este un mega party de gay undeva în centru (informație aflată de la ceva prieten de-al unuia dintre noi care lucrează pentru Emirates). Cat despre taiatul mainilor care fura… hmm! Probabil este primul loc in lume in care ne-am lasat camere in valoare de mii de euro la toaleta la intrare fara teama de a fi furati. Asijderea pe plaja. Deci ce sa zic?
  @ Ferdinandul: apăi scoseseră ceva comunicat de presă cândva, cum că site-ul ăla nu publicase informația corectă… google it!
  @ adi: nevastă-mea mă urmează la bine, la rău și – mai ales – în Dubai la 5 stele!
  @ PSG: 1. Da. 2. Cură, dară! Da’ di ce vreai să știi?

 7. ces Reply

  Cred ca cel mai rau lucru care i se poate intampla e sa vina arnautul daca nu-i sotia sa.

 8. daniel rus Reply

  Io mi-am pupat și sărutat nievasta în Dubai și suntem întregi și nepedepsiți. Gropare, și eu m-aș muta mâine acolo!

 9. Marian S Reply

  “Dubai… Cred că este primul loc de pe planetă (OK, poate și Tenerife) în care m-aș muta mâine – cu cățel, cu purcel, nievastă și Gropărel“.
  Sfatul meu e să laşi purcelul acasă, totuşi. 💡
  Bine, şi palinca.
  Zici că n-ai cui s-o laşi? 🙄 Mă sacrific. 😯

 10. Ferdinandul Reply

  @Groparu
  Scuze încă o dată, nu m-am putut abține.
  (mna, ui’!, că-mi iasă și cu rime)

  …și dacă tot vroiam să fiu cârcotaș
  Puteam, naibii, să mă leg de-amestecul din papricaș:
  facebook, dubai + napolact.
  (Nu știu ce-am avut în cap!)

 11. zibusor Reply

  Ce sa zic, si eu cand am fost in Turcia mi s-au parut cei mai prietenosi si primitori oameni de pe pamant; dar de cand cu Erdogan am jurat ca nu mai calc pe acolo, din principiu. Degeaba sunt 99% dintre oameni de treaba, daca dai peste ala nebun care are legea de partea lui, ai pus-o

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *