Later edit şi erată: Sprijinul este pentru operaţie in România, deja s-au făcut demersuri în acest sens. De asemenea, pentru că am dat o tentă politică postării şi pentru că unele comentarii au dat curs acestei direcţii, nu voi permite nici un fel de comentarii la această postare – sper că înţelegeţi de ce, postarea este despre a ajuta un om, nu pentru a ne înjura între noi din cauza LOR.

============================================================

Printre multe colege cumsecade, inteligente și muncitoare din Facultatea de Litere, am avut-o și pe Petrar Petronia.

Care a fost mai inteligentă și muncitoare ca mulți și a și devenit cadru universitar. Da, fără a fi pila nimănui.

Din păcate, soțul ei se confruntă acum cu o criză cardiacă. Cu alte cuvinte, suferă de insuficiență cardiacă clasa a III-a și hipertensiune pulmonară severă și are nevoie urgentă de tratament în vederea unui posibil transplant de organe, la recomandarea medicilor cardiologi.

În străinătate, da? Că aici ai noștri politicieni sunt mai preocupați de ciordeală și de despăgubit moguli decât de bubele adevărate ale țării. Cu alte cuvinte, ai gangrenă pe tot corpul, membrele rupte, un ochi îți atârnă peste față, dar prima ta întrebare este:
– Cum îmi stă părul???

În măsura în care vă stă în putință, orice contribuție financiară sau diseminarea acestui mesaj ar putea ajuta la salvarea vieții lui. Dacă puteți și aveți plăcerea, puteți face donații pe următoarele conturi:
Titular cont: Petrar Popa Petronia
Cont lei: RO29RNCB0318029706370001
Cont euro: RO80RNCB0094029706370001
Cont dolari: RO84RNCB0725029706370001

Și Groparu vă mulțumește de pe acum pentru sprijin, și îi este nițel jenă că a scris despre cazul ăsta fără să-i ceară voie Petroniei.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *