OK, am uitat o clipă de Cambridge Analytica și de Trump, Brexit și scandaluri.

Am uitat și de faptul că-mi apare sub nas aceeași postare de 18 ori pe zi de fiecare dată când deschid Facebook-ul.

Am uitat și de faptul că văd frecvent postări publicate anul trecut, că țip de fericire-n autobuz că iar o picat guvernul, și de fapt e vorba de cabinetul Grindeanu; și-apoi mi-i jenă, că lumea crede că am câștigat la Loto și-mi cere bani.

Dar, pentru numele colțarului extensibil Ofelia de la Dedeman aflat la promoție zilele acestea, explică-mi, băi Mark, cum Dumnezo postarea mea ajunge la 9 oameni, dar o Like-uiesc 19?

Cum, mă, cum?

Și încă ceva, dar nu mai zi la nimeni: de ce naiba tot alegi să-mi tot bagi în ochi reclame la ColonHelp? Ce știi tu și nu știu eu, băi Mark???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Atti Reply

  Algoritmu’ e de vina! Statul paralel! Soros (paging Pamfil) 😀

 2. Atti Reply

  Gropare, chiar l-ai banat pe saracu? Era ca si maidanezul la colt, puturos dar simpatic in felul sau 😀

 3. DanC Reply

  Alt exemplu: La “Trending” la mine n-apare nicaieri nimic-nimicut despre Cambridge Analytica sau ce manareli cu date personale a facut FB. Sau cum is baetii in breach of FTC agreements. In schimb prima stire la my news FB e: “Biden says he would beat the hell out of Trump if in highschool”. 🙂

 4. rftghost Reply

  Hmm, ce e naspa e ca tot noi o sa platim banii aia, si inca cu dobanda, cand eroii o sa castige la CEDO si javra o sa se faca (ca orice catea) ca are imunitate…
  Nu ma uit la Antena3, dar, din ce am auzit, i-au batut obrazu’ creaturii cu o lalea, in loc sa ii arunce de la balcon flori (de mina).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *