– Gropare, îţi scoţi undeva nievasta de Ziua Îndrăgostiţilor? mă întreabă colegul.
– Nu, mă, stăm acasă, halim o supă Knorr şi o ascult cum îmi face reproşuri infinite, zic eu. Voi? Mereţi undeva?
– Nu, mă, că nu prea mai am bani, zice el.
– Apăi scoate-o şi tu la o ciorbă, zic. Dacă nu vă întindeţi, nu ieşiţi la mai mult de 50 de lei, nu e chiar o avere.
– Apăi am dus-o la Predeal weekendul ăsta, zice.
– Nasol, zic. Nu prea ţi-ai grijit banii, vezi că luna asta e şi Dragobetele, pe 24.
– Aia-i nimic, zice el. Luna asta sărbătorim şi aniversarea noastră, pe 19, şi ziua ei de naştere, pe 28.
– Fuck! zic. Şi dupa aia urmează 1 şi 8 Martie…
– E, mă. Deci la mine nu e triunghiul morţii, la mine e hexagonul morţii!

Mi-au dat lacrimile pentru el. Plus că, dacă face prostii în perioada asta, poate i se naşte o fetiţă exact în perioada cu Moş Niculae, Moş Crăciun şi Black Friday. Şi dacă-i mai pune şi nume de sfântă, gen Ana-Maria Ioana…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. flobits Reply

  :)) super faza cu mos nicolae :))
  Io ce nu inteleg numa’, ca vad ca e stres mare (1 martie, 8 martie, phuuu, am cam scapat de ele, hihihi), zic ca nu inteleg ca daca-i ziua indragostitilor de ce nu se agita si gagicile? sa-i dea o bere barbatului la meci. In timp ce …(sa listam si cealalta mare placere a noastra 😀 )
  io numa’ ca decat zic …

 2. UnPorc Reply

  Vezi daca n-a citit cu atentie prospectul cand so insurat? Literele alea mici schimba tot. Doar nu credeai ca ia spus fomeia dinainte toate aceste date magnifice, nu??

 3. Belle d”Imagination Reply

  Ce vă mai place să vă văicăriţi!
  Da” să puneţi mâna să ajutaţi în casă la treburi, nici picaţi cu ceară!
  Şi pe urmă vă plângeţi că sunteţi sinistraţi după câteva zile în care v-aţi putea scoate pur şi simplu cu un ghiocel (care nu e un capăt de ţară!) şi o partidă sălbatică de amor.

 4. Belle d”Imagination Reply

  PS: Tradiţia cere de 1 martie un şnur alb cu roşu pe care să îl prinzi de mâna femeii iubite, să o apăraţi de cele rele. Nu cere zdrăngănele scumpe, nu cere ursuleţi de pluş roz!
  De 8 martie cât de mult o costa un trandafir, tot nu e de natură să vă jupoaie de piele, fumaţi 2-3 zile mai puţin. Sau nu beţi o bere în cârciumă.

  Dar e mai simplu să vă deplângeţi soarta!

 5. Groparu Reply

  @ Belle d’Imagination: hai ca m-ai facut curios, care mascul scapa numai cu un snur colorat de 1 Martie? Mana sus aici, pe blog!

 6. Sorinelu' Reply

  Moh, la mine problemele apar in nov dec… 🙁
  16 nov Sorinela, 17 nov Sorinel jr, 6 dec unu Nicu, 7 dec Sorinela jr, 25 dec …

 7. marius Reply

  Cel mai bine iasa cu o derogare, astfel incat din cauza crizei sa solicite ca toate sarbatorile sa fie sarbatorite intr-una singura. Poate e rost de vreo ordonanta de familie in sensul asta

 8. pretender Reply

  Manuta sus cine voteaza pentru comasare tuturor cheltuielilor dintr-un an, pentru o singura sarbatorire (facem un credit, vindem un ochi, ceva) ! 😀

 9. mixy Reply

  Dumnezeu l-a blagostovit pe ăl bogat cu bani, iar pe ăl sarac cu junghi si neamuri… şi când e neamul mai mare ai de sărbătorit !!!

 10. Ramses3 Reply

  😯 no, nu scapi, nici daca iti zice dinainte: dar vai nu-mi lua nimic, nu cheltui nimic, nu am nevoie de nimic, noi sa ne iubim, principalu e iubirea. si asta e doar partea 1 (aia dinainte), ca daca te apuci si ei snur urmeaza: mai bine nu-mi luai nimic, dafuq? simbolu primaverii, asa ieftina sunt eu pt tine, doar atata valorez….intr-o zi pe bere dai mai mult. nu, nu scapi

 11. Nexulescu Reply

  Nu stiu la ce stele te-ai inchinat sa iti zica numele ala de la sfarsit, dar exact asa o cheama pe nevasta-mea: Anamaria Ioana… Iti dai seama ce fericire pe capul meu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *