La 4 ani și-un pic, fiu-meu are două amante imperiale: una are 9 ani, cealaltă de 11. Ele nu știu una de alta, pentru că așa a considerat el de cuviință; iar noi îi respectăm decizia.
IMG_8600
Nu râde, pitzi, că tu urmezi! (frumoas-o!)

No; sâmbătă eram în parc cu cea de 11. Ei doi, și eu, ca bebe-sitter. Cei doi săreau, zbierau și făceau tot felul de blăstămății copilărești, eu rupeam Facebook-ul în două, pentru că abonamentul ăla cu Internet inclus trebuie și el consumat cumva, săracu’, doar n-oi sta să citesc cărți în parc, ca săracii.

În fine.

La un moment dat, cei doi minori se hotărăsc să se cațere, ca iezii, pe o creangă de copac. Secunde înaintea dezastrului, Groparu îi urmărea cu privire îngăduitoare.

Mno. Și după vreo 5 minute, amanta imperială de 11 ani își dă seama că nu mai poate coborî de pe o creangă de copac orizontală, aflată la 1.5 metri de planeta noastră. Așa că se întinde pe cracă pe burtică și începe să zbiere la mine s-o ajut.

Băi, și mă duc la ea… și-mi dau seama că n-am cum s-o iau pe domnișorică în brațe. Băi, nu pot să pun mâna pe copilă! Mi-i frică, nu pot și pace. Că-i fragilă și-i fetiță.

Și îi comunic și ei acest lucru. Și încerc s-o îndrum cum să se prelingă, ușurel, pe creangă, și cum să pună picioarele înapoi pe planetă.

Fetița se prelinge și aterizează la sol în siguranță ca Simona Amânar. Atâta numai că Simona Amânar are acum brațele julite destul de rău.

Simona Amânar începe să plângă cu sughițuri de durere. Groparu își cere iertare de la fată și apoi pleacă să se sinucidă undeva.

– Băi, da’ nu pot să cred! sare nievasta, când i-am povestit. Dacă era fetița ta, ai fi preferat să se julească pe brațe decât să o ia altcineva în brațe?
– Da. Categoric da. Dacă nu, i-aș fi rupt ca pe bețigașele chinezești mâinile bărbatului care-o luat-o-n brațe și m-aș hrăni cu ele din creierul lui de maimuță!

Ferească sfântul Dumnezău să-mi facă nievasta și-o fetiță, vă spun.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Adi Reply

  Daca frumoasa din poza ar fi in copac poate ca m-as sacrifica sa o iau in brate ca sa nu-si juleasca alte cele.

 2. Atti Reply

  @Adi: mai ales plamanii aia generosi 😀

  @Gropare: nu le faci o vizita la cei de la hosting? Mare nevoie au de un masaj cu ceva contondent.

 3. Groparu Reply

  @ Atti: nu cred ca e de la ei, cred ca e de la faptul ca tema asta a fost facuta amu vreo 7 (!) ani. Si fix as we speak designerul bate cu ciocanul la tema noua.

 4. biaggio Reply

  io-s tatic de fete adica 2 si astept dupa copac. Nu am decat 1,93 m si 105 kg

 5. biaggio Reply

  tatic de 2 fete, ochi de vultur 1,93 m, 105 kg cu siguranta se vor gasi curajosi

 6. maxutz Reply

  Cam greu la tine. La mine ficioru (3ani juma) cant a mers in toamna la gradinita si-a gasit o gajica blonda, faina si cu un cap mai mare ca el (4 ani), acu a zis ca nu o mai iubeste si si-a gasit una mai pe masura lui (2 ani) … a evolut dragu de el! 🙂

 7. Copilu Minune Reply

  maxutz, promitzi ca ne anuntzi si daca evolueza la un gajiu? Bineee!?

 8. Atti Reply

  @Groparu: indiferent cat de veche e tema, tot nu prea are cum sa genereze erori 502 – Bad Gateway si 503 Service temporarily unavailable.

 9. aviatorul Reply

  Simona Amânar avea un antrenor care stătea lângă paralele cand exercitiul era mai dificil.
  Iar dacă vrei ca fata ta sa aiba incredere in bărbati cand va fi mare, o vei ajuta cand are nevoie.

 10. Cristi Reply

  @biaggio: “tatic de 2 fete, ochi de vultur 1,93 m, 105 kg cu siguranta se vor gasi curajosi” ai uitat sa spui ca ai si o lopata si jumatate de hectar de gradina :D.

 11. Raul Reply

  🙂
  offtopic: Abia aștept să beau o bere când apare tema aia nouă. Un ardelean o creează? Ca o așteptăm cam de multișor 😛

 12. Marian S Reply

  Offtopic 1: aşa cum zice şi Atti (nr.3b, nr.11). Dacă te duci, vin şi eu cu o rangă. :mrgreen:
  Offtopic 2: aşa cum zice şi Raul (nr.14).
  Ontopic: nici eu n-am fetiţă, dar aş face una. Aviz amatoarelor, am seminţe (încă) bune. 😯

 13. Groparu Reply

  @ aviatorul: apăi, să facă bine să nu aibă. Oricum se va îndrăgosti de primul blogger care-i iese-n cale, vai și-amar.

 14. biaggio Reply

  @Cristi ohoho da` ce lan manos am! o sa zic “Taica asta-i averea, cine-i vrednic si ajunge cu sapa in capatul celalalt sa vina la discutii” Sa vezi curajosi 🙂

 15. Belle dImagination Reply

  Băi ce-mi plac mie bărbaţii ăştia dotaţi! Şi pe lungime şi pe lăţime şi cu armă cu lunetă şi cu grădină de un ha şi cu de toate pentru toţi.
  Bă, voi nu v-aţi iubit cu nicio femeie înainte de a vă însura?
  Iar dacă răspunsul e da, nu vă duceţi voi niţel să vă daţi doo palme la oglindă fiindcă sunteţi nişte ipocriţi îngrozitori?

  Nu de alta, dar eu m-am plictisit de placa ”întâi sex şi pe urmă relaţie” inclusiv din partea unora ca voi, adică taţi de fete care declarativ ar face moarte de om şi distrugere de psihic de fată numai ca să nu se apropie vreunul de odorul vostru

 16. ioana Reply

  Eiii, tatii de fete, subiect fara sfarsit… Nu stii despre ce e vorba daca doar iti imaginezi… 🙂 Tot ceea ce crezi ca vei gandi, face, etc. daca-ti face nievasta o fetita are sa fie complet depasit, si DA, fereasca Dumnezău, ca tu nu ai cum! 🙂

 17. unom Reply

  @belle: macar aiștia îs tați, să vezi ce mișto e când ai amicul x, care se plânge de bătături în palmă și eșec în dragoste, da’ când aude de don’soara y ce a făcut nește sexuleț cu z “no, da’ ce găină dom’le! Imediat s-o împiedicat!”

 18. Groparu Reply

  @ belle: păi tu Belle tu! Păi nici să visăm nu mai avem voie, băga-mi-aș pușca în ea condiție limitată de bărbat?

 19. Marian S Reply

  Deh, duamna Belle, eu am zis: mai întâi gogoşari şi apoi dragoste + sex (indiferent de ordine), dar nu m-a băgat nimeni în seamă. Păi asta-i treabă?

 20. Belle dImagination Reply

  @Unom: pot să scriu volume pe tema dată de tine! Şi am să le adun cândva sub titlul ”Femeia care urăştă puţoii”.
  @Groparu: fiecare are dreptul să viseze, însă ar fi bine să conştientizeze ce visează. Nu de alta dar visele pe tema dată de tine au în general ca efect traumatizarea unor viitori oameni de sex feminin şi o mulţime de relaţii dureroase.
  @ Marian S Gogoşarii sunt necesari vieţii. Dragostea uneori dăunează aceleiaşi vieţi. Iar sexul făcut aiurea (n-aş zice d-an pulea chiar) poate duce până la pierderea vieţii

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *