Îmi zice un prekin, tătic de fetiță: la un moment dat, la o cabană la munte apare un tătic cu fetița lui (mămica lucra sâmbăta, sau ceva de genul). După o vreme, își lasă fetița și pleacă aiurea prin pădure, după lemne. La cabană rămân alți trei bărbați, care se veseleau cu beri și coniace la un preacinstit joc de renț.

Distracția o durat fix până când fetița de 3 ani, care se juca afară, o intrat peste ei și le-o zis de la obraz despre cutremurul din Nepal:
– Mă trece pișu mic.

Cuvintele i-au lovit direct în frunte, în inimă și-n testicule. Unul din cei trei a și picat jos mort, după care a făcut un atac cerebral și două infarcturi. Altul a avut puterea să sară din scaun și să fugă în munți, de unde n-a mai coborât nici până-n ziua de azi.
bietul yorick
Unde și-a petrecut restul zilelor vorbind cu Yorick.

Al treilea a înghițit în sec și a zis:
– Bun. Să vedem ce se poate face.

O ia pe asta mică, o scoate afară, căci toaleta cabanei era chiar codrul frate cu românul, #unițisalvăm. O roagă pe fetiță să-și dea jos ștrampii și fustița și chiloțeii, în timp ce el se uita aiurea după Boeinguri… apoi rostește o rugăciune la Arsenie Boca, o ia pe fetiță în brațele făcute colac de WC, se pune ciuciu-miciu cât mai crăcit ca să nu-l stropească jetul de piși… și așteaptă.

Și copila face pipilică. Apoi, senin ca o fetiță din aia spectru fantomatic dintr-un film de groază japonez, îi comunică ceea ce el se ruga să nu audă în viața vieții lui:
– Acum trebuie să mă ștergi.

Și apoi copila o clipit.

Acum am să vă rog să vă închipuiți scena care urmează cu ochii minții. În timp ce-i înjură în gând pe ceilalți tovarăși, pe ăla mort și atacat cerebral și pe ălalalt devenit partizan în munți ca Rambo 5, tovarășul o scutură, efectiv, pe asta mică, ca pe o rufă udă pe care o iei de undeva și nu vrei să-ți ude gresia până o duci la lighean. Deci o scutură. Da?

Mno. Și în timp ce-mi zicea de astea, tăticul de fetiță râdea de cât de sperioși sunt bărbații și cât de mult se tem ei de fetițe.

Iar mie, sincer, așa un val de compasiune m-a luat, că-mi venea să vomit de milă. Așa cum veți vedea – nu-i așa? – în emisiunea următoare.

(va urma)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Copilu Minune Reply

  Caroline, nu e deloc ciudat. Oarece periculos poate fi, daca “altcuiva” are gasca, centura neagra, pusca de vinatoare. Sau macar e mai bine facut decit tine si-l stie cartierul de smardoi.
  La fetite de astea eu nu le sterg susu nici cu privirea.

 2. Marian S Reply

  E comparabil cu senzaţia pe care o ai atunci când îţi apuci băiatul de numa` 3 ani de puţă, pentru acelaşi pişu, apoi constaţi stupefiat că are erecţie. 😯

 3. Marian S Reply

  PS: Parcă văd deja cum te lauzi tu ca un tată de băiat, aşa-i?
  Să aşteptăm cu încredere episodul 2.

 4. Cristian Reply

  Asta nu cumva e: “Nu mie, dar am un prieten care…”?

 5. daniel Reply

  Pe unde zici ca mai sta Yorick ala? Intreb pentru un prieten disparut de ceva timp (care cand pleca cu fii’sa si cu alte cateva fetite de varsta ei la plimbare prin parc, se trezea ca le trecea pe toate in acelasi timp).

 6. florescul Reply

  Prima oara am citit la dr. Sendroiu expresia :”radem-glumim dar in incinta” in replica medicala la aberatiile vegane ca raspuns la orice afectiune.
  Eu l-am citit pe dailycotcodac.ro.
  Pe groparu.ro in apare ultimul articol:

  Radem si glumim, dar in incinta » Stiti de ce se mai tem barbatii? De fetite

  Da, mesajul e de ciuda. E ciuda pentru ca si Groparu si Julica si Sendroiu au au umor excelent care merge excelent oricum, dar nu amestecat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *