Unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Românii se vor uita la ProTV la ”Singur Acasă” pentru a 11-a oară (sincer, de-abia aștept să mă uit cu fiu-meu, să văd dacă tura asta n-o mierlește Kevin!) și vor stabili, din nou, recorduri de audiență.

Românii vor merge acasă sau la prieteni să halească sarmale până-și vor face burta cimpoi. Și vor exagera cu de-ale porcului și îi vor mulțumi, în gând, unui imigrant sirian propășit pe-aici.

Românii care nu cheamă SMURD-ul pentru indigestie vor chema SMURD-ul pentru mahmureli.

Iar românii care nu vor chema SMURD-ul nici pentru indigestie, nici pentru mahmureli vor râde de cei care o vor face.

Firește, românii vor face ce vor face și vor veni din minivacanța de Crăciun mai obosiți decât au plecat.

Românii vor asculta Fuego pe EtnoTV ca apucații, #fanidemici, nu cred că nu se va auzi în fiecare casă ”împodobește, mamă, bradu’!”

Și, firește, se vor călca în picioare să-l audă pe Ștefan Hrușcă, care vine la Polus Vivo Center Cluj sâmbătă, 10 decembrie 2016.

De la ora 19:00.

Ca să cânte ”Dimineți cu ferestre deschise”? Sau ”Un copac cu flori”?

Nu. Știți voi ce, ce să mai tot atâta.

Și pariu că voi vedea, ca și-n alți ani, oameni cu lacrimi în ochi.

De Hrușcă poți fugi, dar nu te poți ascunde.

hrusca

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. neamtzschantz Reply

  hahaha, sa sti ca hrusca acopera tot mapamondu. am fost de doua ori la “concert” in apropiere de unde locuiesc. “concert” scriu pentru ca a fost mai mult o cintare ca intre apropiati avind in vedere ca la primu au fost cam 50 de oameni si la al doilea cam 80 de oameni. la noi e obiceiu ca la asemenea concerte cu invitati romani avind in vedere numarul mic de spectatori sa se faca o masa comuna cu artistu dupa.
  la primu la mannheim a zis hrusca ca trece el pe la mesele noastre sa semneze cd-ul la care vrem. eu i-am dictat numele pe litere. zic “ce-ai facut maestre? gresesti si la dictarea pe litere?” “scuza-ma, la mine la tara erau alt fel de nume” si am ris amindoi.
  la al doilea la karlsruhe a fost la fel, dar cind a ajuns la masa mea a zis “sa vezi ca de data asta nu-ti mai gresesc numele, dar pentru numele doamnei nu garantez”. am fost foarte impresionat ca la distanta de 5 ani a tinut minte ca mi-a gresit numele. am zis la oha “pe doamna o cheama mikotzoko”, si el a scris mico toco cu t de tapinar.
  impresia mea a fost ca omu o foarte ok.

 2. Ioana Sisca Reply

  Da niște invitații la Frușcă nu ne dai? Să ne zâmbească și nouă sufletul de la ler :))

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ neamtzschantz: atunci… salutări lui mikotzoko sensei! PS: Recunosc că am fost foarte plăcut impresionat de experiențele multiculturale avute. Deci foaaaarte plăcut impresionat!
  @ Ioana Sisca: e intrare liberă! Dar dacă vrei, îți fac rost. Vrei?

 4. Luke Reply

  VIVO lol? or fi aia cu casetele din anii 90?
  Daca-l citesti cu capul in jos iese OAIA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *