Ai mei – tine-i Doamne – si-or loat un second din Jermanica din economiile lor de o viatza. Amu se straduie sa si-o îmatriculeze, si asta insamna multa bataie de cap.

Ai mei nu se pricep sa deie spaga (nici io, de alfel). Exemplu: or primit cu mari interventii o sticloanta de vin vechi de vreo 30 de ani. Or vrut sa se repede pe ea ca lacustele sa o şi beie, da’ mi ţi i-am potolit instant, ca pe o supă: mamicicu, zic io, asta nu e pentru buzele noastre arse de amarasteni. Asta se da la doftor, daca Doamne feri e musai nevoie! Ca e destul de valoroasă.

Zis si facut. Aşa că atunci când or mers la doftor data viitoare (ca deja au şi ei o vârstă, no! ce vreţi?), i-or dat sticla aia de vin, plus vo două cartuse de tigari, başca 2 cafele mari, Jacobs, import Jermanica das orighinal, de la sorella mia, tine-o Dumnezau, ca e singurul frate pe care-l am. Totul pentru un control de rutina pentru care ar fi ajuns o cafea. GRRRRRRRR!!!!

Si amu, s-or hotarat ei sa isi îmatriculeze masina cea noua. Si tatâne-meu, Gropăroiu, isi zice sieşi: las’ ca ii rezolv cu o sticla de Alexandrion! (si aia primita cu te miri ce ocazie). Asa ca mere cu masina la RAR, in Sibiu, si il prinde p-unu p-acolo mai jmekăr. Si ii zice: “vezi ca v-am lasat o sticloanta de ceva in por’bagaj!” “ŞŞŞŞŞ, zice amploaiatu’, ca ne aude ăştia!” Şi preia amploaiatu’ cheile maşinii, mere, o omologhează, ce ştiu io ce-i mai face, şi dupa vo oră i-o aduce înapoi pe maşină, cu actele în regulă.

În portbagaj – sticla, neatinsă.

Deci – se poate.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. macabroo Reply

  In filme in situatiile de genul asta rolul alexandrionului il joaca o prostituata moarta. Deci se poate!

 2. stupid behavior Reply

  Sunt un om dintr-o bucata. Una de creier ; si aia tii pe duca imi pare rau la felul cum vb si scri si nu numai atat dar ceea ce ne spui sunt banalitati, Enjoy the Rest of Your Life

 3. PhenoBarbieDoll Reply

  Tii, Gropare ce tzo (apropos, salutari Tzo) zisa! Deci in cre’ ca nu-i place cum “vb si scri” finca folosesti multe de-alea, cum le zice, virguli

 4. Usim Reply

  Io zic k alora krora nu le plce cum vb si scri este liberi sa nu ctste.
  Sa-si enjoiasca restul vietii citind banalitatile altora ca este free world, care este.

 5. etenah Reply

  omu’ o fost jignit de faptul ca i-au dat un alexandrion si nu ceva mult mai scump. ca doar era treaba multa la omologatu, ce-stii-tu-ce-i-mai-face-ul masinii. io propun sa mai incerce o data, cu o beutura mai de rasa (cel putin). daca tot nu o ia… atunci “deci – se poate” 🙂

 6. Cutest babes Reply

  Se poate, dar aţi verificat să fie tot prin maşină? Roata de rezervă mai este, casetofonul are doar faţa şi atât? E suspect rău!

 7. super tare! Reply

  Am citi tot blogul de la coada pana aici. Nu am mai stat asta de mult pe net decand faceam cybersex cu exa pe messenger. E super tare. Putini oameni au talentul sa ilustreze situatile cu atat umor. Am mai dedus ca esti si de prin SIBIU (me 2). Spor in continuare!

 8. cris Reply

  hai ca suntetzi dragutzi. eu cand mam trezit la rar, tot la Sibiu, eram cu masina cu geamuri foarte negre, tot proaspat import Germania. iam zis la aranjamentu care ma si bagat ca are 30 de euroi in usa si cand a trecut cu ea pe platforma unde cica e toata treaba filmata, ma pus sa las geamurile jos …..ca sa intru in legalitate………bine ca este solutii pt orice la noi

 9. PREDATOR Reply

  BAI TARANE VORBESTE PE ROMANESTE CA NU AM CHEF SA CITESC IMPLETICELILE TALE(DE LIMBA SI CREIER).!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *