Am aflat şi eu că vocea vocală a îndrăgitei formaţii Aventura este un bărbat! Toată tinereţea mi-e distrusă acum, ce mă fac, eu aș face un referendum, dar nu știu pentru ce, sincer.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Bazil Reply

  ”Vocea vocala”…Dap!

  Să înteleg că e adevărat că după o naștere totalul inteligenței membrilor unei familii rămâne același, numai că aceasta se redistribuie între ei?

 2. andu YY Reply

  spre Bazil: păi trebuia zis ” vocea vocală cu sonor de sunet pe gură” dacă tot ești neam cu Brasil.

  -0000-

  groparu nemernic,
  pentru referendum faci mai întâi o petiție online cu si apoi referendum cu întrebarea ” măi oameni buni vrem să ne unim împreună cu toții ?” ca să punem mână de la mână cei cu inima cea bună,
  să-și schimbe omu ăla vocea, sau vocea să-și schimbe omu

 3. DanC Reply

  Romeo Santos? E vestit in Caraibe + Central&S America. Genul se cheama “bachata”, chiar a inceput sa-mi placa de vreo cativa ani buni incoace. Bachatele + reghetoanele + salsa. Romica asta e destul de productiv, baiatu’. De ex dintr-un album recent “Utopia”, iote doua bucati destul de dragute:

  https://www.youtube.com/watch?v=8zcZC4HVr68

  https://www.youtube.com/watch?v=9xF5dvFmNcU

  Ce-mi place la astia “latino” de Caraibe/Puerto Rico (mbine, de rang mai inalt, nu de crasme de cartier): fac baietii si fatucele niste video-clipuri excelente. Productia/calitatea is top-notch.

 4. florin Reply

  De ce n-ai tinut-o doar pentru tine? Eu inca visam povesti cu zane. Acum, aflu de la tine ca asta-i zmeu. Mi-ai stricat ziua.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *