Băi, eu i-am prevenit: fraților, n-am poze normale la cap! Una la mână, și a doua la mână: dacă-i pun pe cititori să aleagă, vor vota poza cea mai cretină, pentru că-s trolli!

Și ei: nu, Gropare, că noi te vrem cu noi, nu contează cât de cretină va fi poza!

Băi, sigur?

Da, Gropare, sigur!

Și acuma de abia aștept să-i aud pe ăștia cu care fac echipă în Walking Month ”a, stai, dar tu chiar numai poze din astea atâta de cretine ai, pe bune? Și, pe bune, chiar poza asta cea mai cretină a și fost votată de cititori???” Și eu le voi zice: ”da, și n-aveți voie să vă trageți pe papanași acuma, ați zis, le-am zis, asta rămâne!”

Și ei se vor preface încântați, dar vor șușoti între ei ca la anul să mă lase să fac echipă singur, că până la anul te miri ce fotografii cretine voi mai face, nud în lanul cu praz, cu drujba în abatorul de zimbri sau îmbrăcat doar în slip în bazinul de răcire de la Cernavodă.

Așadar, s-a votat și aceasta va fi poza mea oficială de la Walking Month de anul ăsta.

Pluginul de vot a fost mai cretin decât poza și a permis vot multiplu și eu am mizat pe bunul vostru simț că nu veți face din blogul gropăresc un nou Teleorman al votului multiplu – știu că nu numai din bun simț n-ați votat de mai multe ori, ci și datorită faptului că n-ați avut chef să mă vedeți ajuns ceva secretar de stat pe la Inculte sau la Relații cu Coreea de Nord, sau ceva, că am auzit că ăștia din guvern cum află că zici Teleorman pe undeva, pac, îți și dau o funcție, o mașină și-un șofer și te pun să dai din cap aprobator din platoul emisiunii Sinteza Zilei, ca câinii ăia de la luneta Daciei!

Aici aveți exit poll-urile. Ați furat, dar ați și făcut!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. Andu YY Reply

    chiar ar fi super o poza nud cu drujba in lanul de praz cotropit de zimbri si veverite din teleorman , pazit cu atentie si ingrijorare de un sofer din limuzina de culoarea lamaiei 😉

  2. Anonymous Reply

    Ai văzut vreodată un Gropar cu ochii roșii în cireș?….Nu?…..Ai văzut ce bine s-a ascuns? :))

  3. mac gregor Reply

    Nu suntem chiar asa troli, ca io am votat poza cu radasca. Am votat in ideea ca ii faci un fotoshop si scoti omul din poza inainte sa o trimiti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *