Dacă partidul unic schimbă guvernele şi remaiază miniştrii de zici că remaniază ciorapi, românii se duc prin Suedia cu diplome false, Uniunea Europeană răguşeşte cât mai urlă la noi să nu mai fim cretini şi să lăsăm justiţia în pace, că e deja perfectă, în timp ce diaspora românească sărbătoreşte centenarul care spetindu-se pe şantierele din Schengen, care spărgând banii ciordiţi de aici pe plaje tropicale exclusiviste, EU, GROPARU, nu vă voi lăsa de izbelişte şi voi face tot ce voi putea pentru a salva centenarul.

Şi de a face o Românie curată ca soarele sfânt de pe cer, dacă domnul Becali a eşuat lamentabil în acest proiect.

Drept urmare, vă prezint proiectul meu de acest centenar: vreau să brevetez la OSIM noua mea invenţie, micul românesc învelit în frunză de varză de sarmale.

AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU!!! CINE E CU MINE????

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Atti Reply

  Gropare, invenția asta e ca domnișoara – înainte de a semna, trebuie încercată.

 2. Nemultumitu' Reply

  Complet cred că ar fi: Micul învelit în frunză de sarmale legat cu sârmă.
  Pentru că sârma ne-a însoțit pe drumul desăvârșirii noastre. Să ridice mâna-n sus cine n-avea o bucată de sârmă în portbagaj la Dacie sau în casă. Amin și Doamne ajută !

  • Atti Reply

   Sfântă-i sârma, bine zici. Într-o zi frumoasă, dau o tură cu motorul. Și la dracu-n praznic, motorul zice na, cam până aici a fost, acum facem full stop. Mă uit, cercetez, descopăr capacul de la carburator crăpat în două. No futui. Trag sfinții de barbă niște minute, în timp ce mă gândeam ce bine ar prinde ceva sârmă bună. Mă uit în jur, fac doi pași până la primul stâlp pe care era o rolă întreagă agățată. Niște bandă izolatoare, niște sârmă binecuvântată, ajuns acasă fără probleme.

   Lăudată să fie numele sârmei 🙂

   Dar totuși, în sarmale?

   • Nemultumitu'

    Hai, in mod cu totul si cu totul exceptional, se accepta si sfoara.

 3. mac gregor Reply

  Pff… proletarilor.

  Eu propun ceva ce poate sa aprecieze si Adrian Nastase: Sarmale umplute cu boabe de caviar umplute cu ceafa de porc.

 4. neamtzschantz Reply

  toate mincarurile asa zis traditionale la romani sint nimica pe linga salata de boeuf. indiferent daca faci sau nu sarmale de craciun, miel de paste, mici, exista o mincare care se maninca la absolut toate sarbatorile, nationale, religioase sau de familie: salata de boeuf. acuma inventiv cum e romanul face adesea salata de boeuf fara boeuf ci cu carne de pasare. si eu cred ca inca n-a patentat-o nimeni pina acuma. asa ca cel mai tare patent culinar e salata de poulet.

  • Msrm Reply

   Cea mai buna salata de boeuf e cea cu carne de porc.
   @groparu, vezi și pune mititelu și în foaie de viță si cu mămăligă. Altfel se gândește altu’ și acoperă nișa asta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *