Bat la ușă. Mi se zbiară să intru și penetrez în încăperea în care se afla întruchiparea celei mai fierbinți fantezii medicale cu doctorițe: o rezidentă frumoasă de rămâi fără O2.

spirt-mona
Cam așa ceva. PS: Știați că spirtul Mona face promoții?

Mă dezbrac instinctiv (ce, nu știați că trebuie să fii îmbrăcat lejer la radiografie?) și sunt așezat cu blândețe pe scaunul de radiografiat.

Dau să-mi pun filmul la măsele, dar apare o problemă: fimul se deplasează prea adânc spre omușor (luetă) și eu am un reflex de vomitătură. Mă tot chinui să așez filmul cum trebuie în timp ce mi se face greață.

Domnișoara aia extrem, da’ extrem de frumoasă se hotărăște să preia situația cu ambele sale mâini. Își pune masca de chirurg pe față, ca să nu-i suflu în nas, îmi zâmbește din priviri ca să liniștească bloggerul înainte de asomare și mă încalecă peste picioare. Apoi îmi spune:
– Respirați! Respirați!

Și începe să gâfâie, fratele meu, ca să-mi arate cum să respir; așa frumoasă cum era, călare pe mine, gâfâia sonor!

Pensionarul care o bătut la ușa cabinetului și apoi o și intrat imediat, șmecherește, ca-ntr-o instituție de stat, înainte să apuce vreunul din noi să strige că nu-i voie, era să facă o comoție cerebrală cu tot cu atac de cord și explozie de cap.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Acu’ pe bune, io cre’ ca ti-a vandut cineva pontu si te-ai dus. Sanchi… se deplasa filmu spre omusor… Unde zici ca e cabinetu ? Ca simt ca-mi cade o plomba…

 2. Nemultumitu' Reply

  Crezi ca nievasta ar mai fi stat la discutii ? Te-ar fi atacat cum a atacat Hitler Polonia. Blitzkreig, tată

 3. Bula Reply

  Mi-am adus aminte de o scena dintr-un film (nu stiu care, ma puteti ajuta):
  Sercretara directorului coasa la loc un nasture la slitzul sefului, dar, ne-avand foarfeca, rupe ata cu dintii. In acel moment intra pe usa sotia directorului . . . 😀

 4. Groparu Reply

  @ Bula: mai era o scena din ”Gigantul blond cu un pantof roșu”, când unei gajici îi rămâne părul prins în șlițul unuia…

 5. adi Reply

  Mno, la o radiografie la plamani inteleg sa te dezbraci, dar la dinti???
  Asta-i ca in bancu cu blonda la doctor care isi da jos bikini, se aseaza comod pe scaun si-si desface picioarele, la care doctoru: domnisoara, aici e cabinetul ORL, ginecologia e la etajul 2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *