Aşeaaaaaa.

La Pianu nu au piane, asta acolo am aflat.

Au piscine, în schimb, dar fincă ezitam să mă dau prin bălăceală am făcut nişte duş într-un potop de apă care cădea din cer; românii îi spun “ploaie torenţială” ciudatului eveniment.

Am întâlnit şi bloggeri albanezi; această specie de bloggeri se uită la tine cu ochii lor. Bloggerii albanezi sunt tineri, foarte tineri şi iscoditori; şi au fost o pată de culoare (albă, ca să zic aşa) la un eveniment în care noi, bloggerii clujeni, deja eram sictiriţi unii de alţii, mai ales că nici un blogger clujean nu-l citeşte pe ceilalţi, fincă fiecare se crede mai presus de restul.

Să ştiţi că în imaginaţia mea i-am bătut pe toţi la golf, şi asta mi se pare mai presus de toate. În realitate, am tras cu crosa un coş de mingi d-alea, ca antrenament, şi am reuşit să sap un tranşeu pe care instant l-am botezat instant “marele rift” – o formaţiune geologică impresionantă, făcută de blogger, cu ajutorul căreia se poate studia permafrostul, aviz studenţilor la geografie. După care am căzut fără speranţă pradă unei febre musculare. Uitaţi ce bun sunt, şi uitaţi unde e bila:

Fincă erau şi arcuri cu săjeţi, am brevetat o nouă metodă de tras cu arcul – care implică zdrelirea profundă a degetelor, urmată de interjecţii.

Fincă am plecat cu haine de iarnă, m-am oprit în Alba să-mi iau pantaloni scurţi. Sfinte Ilie, care tu ne-ai plouat acolo, îmi datorezi 30 lei cheltuiţi dijaba, că nu am mai putut înota că o mâncat vârcolacul soarele când am ajuns acolo!

Am halit de la Casa Bio tot felul de chestii care trebe să te facă să trăieşti mai mult şi mai bine şi mai frumos, şi mi-am adus aminte că tocmai trebe să mai merg pe la ei pe la mahazân, că am rămas fără făină integrală ecologică.

Am prins şi evenimentul de strângere de fonduri. Respect la nenea care s-a scăpat de 250 lei ca să cumpere un desen făcut de nişte prunci de 4-9 ani, care consta dintr-un pomet arboricol cu nişte urme de mâini mici – ale lor urmele.

P-ormă, fincă acolo nu era de rămas peste noapte, am plecat la pensiunea Râmeţ, care organizează tot felul de tabere, inclusiv de fotografie – asta cea mai recentă. Vorba aia: apelaţi cu încredere, locuri limitate!!!!! Şi acolo ne-am distrat cu Silvan, care ne-o cântat pe ploaie tăt felu. Şi a doua zi am mers la mănăstire, dar or zis ăia că nu mai pot intra în frăţie, că sunt prea impur. Eu, prea impur! De la însurătoare mi se trage.

Lista cu invitaţii – la Crivăţ şi TVDeCei, iertată-mi fie lenea de a da 400 de linkuri! Mersi, Ştefan de la Qual de invitaţie, data viitoare promit că golesc mai mult, că am fost şofer şi am beut bere numai cu ochii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  da nu ai fost langa Alba, la iesirea inspre Sebes, in ceva satuc sa mananci placinte … ma sunt niste placinte …plm ca nu mai stiu cum ii zice la sat … da daca intrebi, iti zic oameni … cica is asa de bune, din cauza ca se fac din suflet ma! … din suflet, ca aia din alba tot fac cu suflet!

 2. Emil Tamaș Reply

  Ciulea – cre’ că zici de Mama Luța ? Aia-i în cătunul numit Ampoița – tare fain, numa’ să mergi cu stomacul jumătate gol, pentru că durează mâncara. Am auzit că ar fi în renovare, că pun termopan & șit.

  Groparu – no, cum îi? Golfu…mai bine?

 3. Mima Reply

  Groparu nu mai merge cu furia visinie. De cand s-o insurat (ba inca de dinainte) merge cu masina nevestei, masina burgheza ca, de’, nu mai e burlac si se rusineaza sotia de automobilul de holtei al lui Groparu. Pe care sotie Groparu o tine ascunsa de parca i-ar fura-o prietenii lui internautici. Basca, nici de la nunta nu am vazut nimic. Nunta, gropare, unde-i nunta? 🙂

 4. Groparu Reply

  @ Mima: tu, Mima mama, nu am inca pozele, nu am filmul de la nunta.. nu am nimic! Pai ce sa fac, sa pun asa, postari la sec? Fara suport audio-vizual? Mai ales ca or fost niste momente memorabile acolo, pe care oricat de iscusit le-as prezenta tot nu se compara cu imajinile!

 5. scorpio Reply

  pai ce, numai aici sa ploua tot timpul?…lasa sa mai vina si la voi.. ;;)

  pai mai Gropare,momentele alea le vrem noi 😉 ,ca in ultimul timp te cumintisi rau..sau ti-o pus Groparitza ceva in vinul de il bausi in biserica,atunci cand te insurasi??

 6. Dan Ciulea Reply

  eczact stimabile Emil Tamaș! eczact! mersi de raimprospaterea lispsusului, pardon, lapsusului.
  Asa e, de Mama Luța din Ampoița!
  RECOMAND!

 7. dennis Reply

  gropare, cred ca aia dupa ce loveai bila aruncau una rapid sa te faca de rusine cu pozele. las, bine ca nu ai dat in alte bile 👿

 8. Ionut Reply

  Eu zic ca nu din cauza furiei visinii nu ai baut ci din cauza sotiei si mai ales soacrei.

  Cica soacra trebuie sa fie ca berea … rece si pe masa! 😀

 9. mihai Reply

  noh Gropare, te`ai mutat in Floresti? te`ai hotarat cati prunci ai de gand sa faci, incat sa stii ce apartament iti iei?

 10. Jack Kerouak Reply

  Şi Iri s-a apucat de golf după ultima zvâcnire din prohab =))

 11. Liviu Reply

  No, pă noi, blogerii albanezi ne uitam la tine ca la un jeniu, că numa tu poti scrie aşe fain de treburi aşe glumeţe. Te-om fi frământat noi cu privirile, dar te respetăm cât în lună şi-n stele. Mai hales io.

 12. Groparu Reply

  @ Liviu: nu ma fa sa-mi schimb parerea despre bloggerii albaneji, pliz. Voi n-avetz alta treaba? ;;)

 13. Ramses3 Reply

  bah da ce tot lovesti cu Iron 5? ca acolo tre sa-i dai cu 7 sa sboare!
  Auzi da se facea si cadastru?

 14. EUfemisme..stangace Reply

  Bine ca in timp ce io te caut prin cluuuj sa-mi fircalesti un “de la groparu pentru adelimba, cu ingropaciune!”, tu mergi la un scuipat de plaiurile mioritice unde m-am facut io mare si cinasa si-ti cumperi nadragi din orasul unde mi-am facut io cenusa-n cap si am devenit ase ocosa! N-o fo ramateul plin de pet-uri? ca teiusenii mei cand n-au ce face in orasul lor, mai mult sat decat comuna, se muta toti la ramet si fac minuni.. si cum aproape niciodata nu au ce face.. noh!
  Ma bucur ca ti-o placut! Nu te mania ca nu te-au luat la monastire, ca popa de acolo ii gay si-i pretentios cand vine vorba de dosuri =))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *