Te-ai trezit, La Mulți Ani de Ziua Îndrăgostiților, bei cafea? Vezi că iară se urcă aia mică pe pervaz și apăi sare-n cap și n-am chef de Urgențe azi, hai și fă o papară, cum ne împărțim azi, iei tu ficiorul și rămân eu cu fata? Ai grijă că aia mică iar e-n baie și-ți linge lama de bărbierit, vezi că ăla marele iar e toată ziua cu nasu-n tabletă ca tine pe telefon, OK, eu plec cu ăla marele în oraș, tu ai grijă la aia mică să nu mai arunce iarăși telecomanda în WC, mai stați în oraș? Hai acasă și fă orezu’, ne punem să dormim un pic de amiază? Hai, trezirea, fata e sus, smulge-l pe ăla marele de pe tabletă și hai să ne uităm la un film, poate așa mai învață și el ceva, că l-o stricat de tot la cap tableta aia nenorocită, hai că e târziu, ce mâncăm de cină? Nu știu, nu mai apucăm să comandăm sushi, să sărbătorim, nici măcar o varză călită nu mai apucăm să comandăm, mâncăm și noi o zacuscă cu ce mai găsim prin frigider, hai să culcăm copiii, asta mică iar nu vrea să doarmă, ăla marele iar e supărat că nu-l mai lăsăm la TV să vadă filme cu împușcături, hai că am reușit și i-am culcat pe amândoi, e 12 noaptea, tulai, greu o fost! Facem și noi sex? Ce, acuma vrei? Facem conform planificării, în luna aprilie! În luna aprilie???? Da, în aprilie 2024, ce nu ți-i clar.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Andor Reply

  N-ai mentionat in clar urmatoarele:
  – pentru a putea spera la recompensa e obligatoriu sa “predai” intai cadoul (chiar daca tu nu primesti)
  – nu trebuie sa uiti cadoul si in 2020
  – nici de ala din 2023
  – si sa ai pregatite remaindere si pe 2024
  – si pastreaza dovada platii ca sa dovedesti in 2024 cadourile din anii anteriori 🙂

 2. Remus Reply

  i-am cumpărat soției 3 trandafiri. tulpina + rădăcină. o sa se bucure de ei vara. și eu la iarna. pentru ca sunt pentru dulceata. 🙂 va zic eu, ce faci, sa fie cu bătaie lunga.
  Gro, pune și tu optiunea aia cu pictures upload, ca sa vezi si tu noua gradina! construita de noi băieții pentru ele, fetele.

  ma rog garduletul fost făcut pentru ca sa apărăm zona de cei 3 cani scurtături!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *