1. Prima și cea mai importantă veste este că vine Joe la Clujjjjjji, băăă! Joe Satriani! Marți, 13 octombrie, la Polivalenta din Cluj.

Biletele se pot cumpăra de aici. Joe, bătrâne, ne vedem acolo, îți fur meseria și m-apuc de cântat manele rock!

2. Mesteshukar Butiq este un magazin mobil cu produse ale meșterilor romi. Dacă doriți produse făcute manual, care prin alte țări costă enorm, produse de meșteșugari romi adevărați, puteți fie să căutați rulota specială care se tot plimbă prin Cluj, fie să intrați aici, pe pagina lor de Facebook, să vedeți ce și cum. Deci dacă aveți nevoie de idei de cadou frumos și bine făcut, #recomand!

Ăsta este model de la daci, dacă nu știați

3. S-a deschis la Cluj Osteria del buon vino, pe Dorobanților, vizavi de Tribunal, un loc simpatic cu 300 de tipuri de vin (vreo 80 pe stoc la orice oră), care-și dorește să atragă iubitorii de must ieșit la pensie. Musai să încerc odată un meniu acolo cu ceva vin din ăla de fițe!

4. Trimite un material înregistrat cu vocea copilului tău și poți câștiga pentru el sau ea un rol de dublare a filmului Crăiasa Zăpezii, oferit de Cinema City! Informații – aici. Termen limită: 30 septembrie. Da, 2015.

5. Alături de Cristi Gog, Dănuț Daniel Ciulea și Cornel Marian Hoza, am pus bazele echipei #4magic care concurează în maratonul Walking Month. Țineți-ne pumnii în această întreprindere umanitară pe care, firește, o vom câștiga detașat, pentru că Gog poate fenta aplicația care ne monitorizează pașii: a configurat-o să-i monitorizeze și kilometrii parcurși când zboară cu covorul lui arăbesc, noaptea.
12036796_1076541292364578_9160142521637194299_n
The good, the Gog, the Dacul Liber and the Groparu

6. Asociatia Kilometrul zero din Cluj organizeaza training-uri de dezvoltare personală, poate vă interesează:

– Comunicarea in afara retelelor de socializare,
– Energizarea corpului si a mintii,
– Fotografie,
– De la idee la scenariu de film,
– Tehnici de relaxare.

7. De pus în bookmark: Mihnea Măruță lansează PressOne, un portal de știri adevărate, fără prostii și mizerii. Baftă!

8. Marți vin într-o vizită fulger în București, la tekom, conferința de technical writing, unde voi ține o scurtă prelegere fascinantă despre moartea formatului pdf în documentație. Fascinant, nu? A doua zi sunt apoi invitat să vorbesc despre de ce ar trebui ca și persoanele din categoriile defavorizate să aibă șanse egale pe piața muncii, la conferința Acces pentru toți.

Atât, pace în Siria!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *