Intre noi, fetele: am mai scris un articol pe intihna.ro, de la Napolact, despre cum să usuci fructe și legume peste iarnă (sau, cum s-ar spune, o OlivieSteer-iană). Cetiți, luați aminte… poate vă place și vă dă idei.


Roșii pe curpătorul meu din lemn de fag(ot)

Masculilor feroce, voi nu citiți și nu dați mai departe, că le dați idei muierilor de lângă voi și veți petrece și voi nopțile tăind gogoșari pentru sezonul rece până la ora 2 noaptea! Și, credeți-mă, este infinit mai greu să faci asta decât să stai în birt până la ora aia cu un tovarăș din liceu care tocmai a revenit din Anglia să-și facă update la buletin.

PS: articolul de pe intihna.ro nu e de râs. Puii mei, fiți și voi serioși o dată.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Eugen Reply

  Bravo, dom’le! Am citit scrierea dumitale si e e strasnica ideea. O sa incerc si varianta asta, dupa ce voi achizitiona un uscator, mai ales ca imi cam plac rosiile uscate 🙂

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Eugen: iti zic, mo, făcute shake dimineața cu tot felul de fructe (știai că roșia e fruct, nu?), sau băgate în paste… dacă-s coapte și dulci, iese papa demențială!
  Plus faza aia cu tăiat niște vită bucățele, aruncată în oala sub presiune cu o mână de roșii din astea și de gogoșari uscați, poate puțină ceapă, niște condimente… în 40 de minute e gata prânzul! CU gust de legume adevărate, nu cu ardei din Turcia la 12 lei kilu’.

 3. lichu Reply

  Am cautat pe emag uscatoare si nu am gasit. Tu ce uscator folosesti?
  Si de unde l-ai cumparat?
  Mersi

 4. ady Reply

  eu am uscat legume (ardei, morcov, țelină) și fructe (mere) la cuptor și au fost ok. din păcate ciupercile au mucegăit.
  gogoșarul merge și congelat. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *