1. Ieri a început Biz SMS Camp. Nu ştiu cum se face, dar e a doua vară în care sunt în concediu şi nu pot merge. Am fost totuşi prezent acolo, virtual, totuşi…

2. …printr-un video, pentru că clujenii notri bărboşi pe care i-am trimis în Europa să fure cnău-hau de la fostele capitale culturale, ClujX, mi-au făcut o vizită în Italia! Cu alte cuvinte, băieţii veneau înspre Florenţa, au văzut poza pusă de mine pe FaceBook din Bibione şi au făcut un ocol numai şi numai şi numai ca să-mi arate ce tricouri diferite au ei şi să se uite la mine cum beam bere rece.

Şi de chiar îmi pare rău că nu pot fi la SMS, şi de chiar îi mulţumesc lui Bogdan de la TNT pentru livrări prompte şi #livrărispeciale!

Că ei nu au putut gusta beri, că unul conducea, celălalt transcria interviuri luate de la fostele capitale cortorare europene, şi or zis că nu au spor dacă au o bere la bord. Deci cei doi nu fac concediu pe banii statului: sunt acolo pe banii lor şi ai sponsorului şi muncesc, nu stau, şi singura extravaganţă pe care şi-au permis-o o fost să facă o baie de 4 minute în mare. 4 minute. Apă caldă, limpede, faină. 4 minute. Şi s-or tirat apoi repede către următoarea destinaţie.

Şi care băieţi de la ClujX încă mai caută bani pentru următoarele vizite în interesul comunităţii…

3. …aşa că Alex Ursa înoată pentru ClujX. La Swimathon Cluj, week-end-ul ăsta. Şi voi puteţi sprijini! Click şi vedeţi cum.

4. Săptămâna asta am aflat că, în sfârşit, cunosc şi eu un multimilionar. Sergiu Biriş şi partenerii lui au vândut compania lor, LiveRail, către FaceBook, pentru circa jumate de miliard de $ (Sergiu, îmi dai nişte bani împrumuţi?). Apropos de asta, puteţi supune proiectul vostru de start-up aici, la Startcelerate. Şi tu poţi fi Sergiu Biriş!

5. Campania “Salvaţi Marele Ecran“, începută de TIFF, continuă. Şi cam are nevoie de sprijin!

6. O chestie faină: dacă vă întreb acuma care sunt cele mai mari probleme ale României din ziua de astăzi, aproape toţi mi-aţi răspunde fără să vă gândiţi: educaţia şi sănătatea. Viaţa personală a lui Alex Velea s-ar clasa într-un onorabil loc trei, deci mai avem o şansă, ca naţie. Lăsând la o parte bancurile la care numai eu râd, Romtelecom și COSMOTE România au creat platforma teimplici.ro pe care puteţi vota proiecteţe spre care să meargă, cu prioritate, banii lor de CSR. Care nu sunt puţini. Aşa că… votaţi şi câştigaţi! Hai, Teleormanu’! De la 1 august, pe teimplici.ro va începe procesul de înscriere și votare efectivă a proiectelor concrete. Detaliile referitoare la procesul de înscriere și selecție a proiectelor vor fi făcute publice după această dată.

Iar acum vă las, că fiu-meu o pus mâna pe foarfecă şi s-o apucat să taie în stânga şi-n dreapta pungi, tricouri, euroii care la mine acasă zac în baie, în bucătărie, în sufragerie, teancuri-teancuri… şi apoi ţâjnesc dirept către ultimul weekend de concediu, să sărbătorim ziua lu’ babacu’, să trăiască, La Mulţi Ani, 72 de ani, haha, tare, jupânu’!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Sorinelu' Reply

    Apoi la multi ani, sa-ti traiasca babacu’ inca pe atat cel putin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *