1. M-am kishet pe mine de râs când am aflat că Julică era să fie confundat cu un site de cultură de către jandarmi, fapt care avea ca direct rezultantă nişte încarcerare de blogger în nişte dubă (informaţii aici – daţi clic cu curaj, e o postare inofensivă de două rânduri!)

2. Primăria Cluj plantează la pomi de zici că vine asteroidul. Normal că sunteţi invitaţi şi voi să salvaţi planeta! Aduceţi-vă şi colegii, nu-i lăsaţi la muncă. Vinerea asta, iar informaţii apar pe site, în curând AICI, fratilor.

3. O campanie extrem, da’ extrem de faină: Căutătorii de Poveşti, unde Vlad Petreanu, Radu Paraschivescu şi Cătălin Ştefănescu vor hălădui prin patrie şi vor culege poveşti ca nimfele sânziene, pe care ni le vor împărtăşi şi nouă.

4. V-am rugat să ne daţi o idee ca bloggerii clujeni să poată face ceva de zilele orasului. Perioada de propuneri se apropie de sfârşit. Vă rog să ne mai daţi sugestii până joi! După care o vom alege pe cea mai cea. Împreună cu voi, fireşte.

5. Napoca Rally Team rullz.

6. Redevenim serioşi: Gabriela Tudorache Dumitru, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu meningiom – afecțiune care duce la orbire prin strangularea nervului optic. Singura şansă de a-şi recăpăta vederea este o operaţie care se poate realiza în Germania, la Clinica de Neurochirurgie INI din Hanovra, costurile ridicându-se la suma de 35.000 de euro.

Vă rog frumos să donaţi nişte bani pentru mămică! Că mie mi-a scris chiar fata dumneaei, şi îmi vine greu să-i spun că cititorii mei nu vor sau nu pot chiar deloc să o ajute. Mai multe informaţii – la telefon 0724342082 şi la e-mail dumitru_gabriela31 [at] yahoo punct com.

Să fiţi sănătoşi! Pentru că, dacă nu aţi fi, v-aţi da seama că iPad-ul ăla nou HD 3 la care visaţi nu valorează, de fapt, mai nimic dacă nu ai sănătate (asta mi-o spun în primul rând mie).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. RBoy Reply

    Frumoasă campania cu plantatul pomilor în Cluj. Ar trebui să preia fiecare oraș din RO.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *